Živojinovići za vilu podigli kredit od 500.000 evra


08.04.2024 11:18


Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 evra. 



Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović pre nego što su se venčali kupili su luksuznu kuću na Bežaniskoj kosi. Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste beli klavir, ukrašen figuricama belog anđela i belim cvećem. U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se neretko fotografiše.

Pevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelep pogled. Međutim, kad je reč o dvorištu, ono se sa ulice ne da videti zbog visoke metalne kapije, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.

Podsetimo, bračni par pazario je nekretninu od 500.000 evra, koja se nalazi nadomak doma Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

- Filip i Prija su odlučili da podignu kredit za luksuznu vilu, koja košta oko pola miliona evra. Želeli su da se skuće blizu njegove porodice, pa će im susedi biti upravo Brena i Boba - pričao je izvor i dodao da je Živojinovićima bila bitna i lokacija novog doma.

Iako njen posao zahteva česta putovanja i nastupe do ranih jutarnjih časova, Aleksandra, kako je jednom prilikom otkrila, nije noćna ptica, već slobodno vreme voli da provede u svom porodičnom gnezdu.

- Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigde da idem - priznala je Aleksandra za story.hr i istakla da je najviše opušta boravak u kući.

- Pošto nemam puno vremena, jednom ili dvaput mesečno me uhvati ludilo pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, ja odvojim ceo dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor - kaže Aleksandra.

U komšiluku Aleksandre Prijović imaju samo reči hvale za mladu pevačicu. Kako kažu, ranije su je često viđali u kežual izdanju kako sa sinom obilazi igralište u kraju.

Podsetimo, Aleksandra Prijović (28) krenula je turneku "Od istoka do zapada" koncertima u beogradskoj Areni, zatim je postala fenomen u Hrvatskoj, gde je prodala pet zagrebačkih Arena, u Osijeku je takođe imala pet koncerata, a ovog vikenda je održala i tri koncerta u Novom Sadu.

 



Izvor: Kurir
Foto: Petar Aleksić, Nemanja Nikolić