Toni zatražio od Dragane da povuče zahtjev za razvod?


08.04.2024 07:11


Dragana Mirković nedavno je saopštila da je, nakon 24 godine, predala zahtev za razvod braka.



Dragana je u saopštenju napisala da ona i biznismen Toni Bijelić već tri godine vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom, a Toni se juče oglasio na Instagramu i otkrio da je došao u njihov dvorac Ebenfurt kod Beča, gde je Dragana ostala da živi.

Kako je izvor blizak ovom paru rekao za domaće medije, razlog Tonijevog dolaska u porodični dom jeste pokušaj da se pomiri sa Draganom. Naime, on je, prema rečima izvora, molio pevačicu da odustane od razvoda i obećavao je da će se promeniti i potruditi se da sve bude kao nekada.

Kako saznaju domaći mediji, Bijelić u proteklih šest meseci u dvorcu u nije proveo nijedan ceo dan, a sada je došao, spreman na sve kako bi mu Dragana oprostila i povukla zahtev za razvod.

Međutim, folk zvezda mu je rekla da pomirenje ne dolazi u obzir, budući da je godinama tolerisala razne stvari i pokušavala da održi brak, te da sada, kada je konačno presekla, svoju odluku neće menjati i da pomirenje „ne dolazi u obzir“.

Ona je Toniju rekla i da ga, uprkos svemu, ne mrzi i nema negativnih emocija ka njemu, te da želi da ostanu u što boljim odnosima zbog dece.

Podsećamo, njih dvoje su u braku dobili dvoje dece, sina Marka i ćerku Manuelu, koji su sada studenti. Nakon objave o razvodu pisalo se da Toni ima dosta mlađu ljubavnicu sa kojom je duže vreme u vezi, ali je on to demantovao.

Takođe, Dragana i Toni su se otpratili sa Instagrama, iako zajedničke fotografije još uvek imaju na svojim profilima, a Tonija je na Instagramu otpratio i njihov sin Marko, što su mnogi protumačili kao jasnu poruku da je on na majčinoj strani.




Izvor: Kurir/Nova.rs
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ