Marija Šerifović je dobila bebu


15.12.2023 17:43


Marija Šerifović je dobila bebu, dijete koje je godinama priželjkivala se rodilo početkom decembra, a trudnoću je iznijela surogat majka.



'Ljubav je dosla. Nebo je osvetlila najlepsa zvezda mog zivota. Rodio se Mario. Neka te sine život vodi stazama svojim najlepsim, a ja te svojom ljubavlju cuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima sto salju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono sto dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve!', napisala je u objavi Marija.


Cijeli proces trajao je dugo i dolazak bebe držan je u strogoj tajnosti, uzme li se u obzir da je trudnoću iznijela surogat majka.

Poznato je da je Marija Šerifović godinama unazad isticala da želi da dobije dijete.

O svojoj želji da ima bebu je govorila u jednoj televizijskoj emisiji.

'Jako je intimno je to pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. Nisam promenila to mišljenje i radujem se tom trenutku koji se verovatno i bliži. Generalno sve što ima veze sa detetom je ozbiljna stvar i oko toga nema šale. Kod mene će se to veoma planirano desiti, kada budem bila spremna da suštinu svog života podredim Šerifoviću junioru. Znam koje će ime biti, ali ne mogu da kažem', rekla je prije godinu i po dana Marija Šerifović, prenose 'Novosti'.

Osim toga, kada je nedavno sa pratiocima na Instagramu slavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju da čitaju između redova mogli su da primjete da se nešto sprema budući da je tada ponovo spomenula 'Šerifovića juniora'.

'Hvala vam što ste zajedno sa mnom prolazili kroz razne moje faze. Kako muzičke, umetničke, životne, karakterne, psihičke. Hvala vam što ste tu, što starite sa mnom. Sede su već krenule lagano. U našim životima imaju dva najznačajnija datumu, kada se rodite i kada shvatite zašto. Dok se ne rodi Šerifović junior vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imam najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumevanju vam posebno hvala. Potrudiću se da vam sledećih 20 godina budu jednako zabavno kao ovih prvih 20 i ujedno da vam kažem da je album gotov, jedva čekam da izađe prvoj nedelji meseca oktobra. bez vas Marija Šerifović ne postoji', rekla je Marija u videu na Instagramu.

Prilikom gostovanja u emisiji 'Zvezde Granda Specijal' još prije četiri godine naglasila je da želi da napusti svoje mjesto članice žirija kako bi dobila bebu: 'Kad napustim 'Zvezde Granda' biću majka. Želim tome ozbiljno da se posvetim, a ne da mi dete čuvaju babe i dede'. Marija, ipak, nikada do sada nije ni u naznakama otkrila da će trudnoću iznijeti surogat majka.

Kada je prije nekoliko godina komentarisala prognozu astrologa, koji su rekli da će Marija definitivno dobiti bebu i to ne jednu već blizance, Marija je rekla: 'Volela bih da nisu u pravu. Jedno dete mi je sasvim dovoljno'.

Marija Šerifović je srpska pop pjevačica i jedina srpska pobednica Evrovizije, a ogroman talenat za muziku naslijedila je od svoje mame, legendarne pjevačice narodne muzike Verice Šerifović. Marija je, naime, rođena 14. novembra 1984. godine u Kragujevcu.



Izvor: Nezavisne
Foto: Instagram