FOTO: Dala 200 hiljada dolara da liči na Barbi lutku!


20.10.2023 11:18


Alisa je dala otkaz na poziciji stručnjaka za odnose s javnošću, kako bi se preselila u Veliku Britaniju i ostvarila svoj san – da izgleda kao Barbi lutka. Ova Šveđanka je potrošila skoro 200 hiljada dolara kako bi izgledala kao Barbi i tvrdi da je uklonila sve tetovaže sa svog tijela kako bi još više ličila na popularnu lutku.



Alisa Almira ima 31 godinu, a poslednjih nekoliko godina drastično mjenja svoj izgled. Imala je nekoliko operacija, uključujući filere, botoks, implantate za grudi i rinoplastiku, prenosi Njujork Post.

Prethodne Almirine fotografije na društvenim mrežama pokazuju da je imala tetovaže na vratu, rukama, prsnoj kosti, rukama, bedrima i gležnjevima. Međutim, nedavne slike pokazuju da su tetovaže sada potpuno nestale, što je izazvalo pomutnju na internetu.

'Uklonila sam sve svoje tetovaže i pokazalo se da izgledam još plastičnije nego prije', rekla je.

 

Nije jasno je li Almira profesionalno uklonila svoje tetovaže laserskim tretmanima ili je koristila šminku da prikrije tintu. Jedan od njenih fanova je rekao da je izgledala „apsolutno zapanjujuće", a drugi je dodao: 'O, Bože, izgledaš predobro, Barbi'. 'Savršeno. Bolje nego prije. Predivna odluka! Ti si divna Barbi princeza', komentirao je treći korisnik, a četvrti se nadovezao: 'Vau, stvarno izgledaš kao lutka'.

Almira je nedavno podijelila i svoje osvrte na feminizam, rekavši da se ne slaže s time da 'žene treba da budu potpuno ravnopravne sa muškarcima', prenosi Prva.

'Vjerujem da je uloga žene da zadovolji svog muškarca i bude najbolja moguća supruga', rekla je i dodala: 'Idealan izgled koji želim da postignem je najplastičniji, fantastičan, prenaglašen, seksualni izgled'.

Rekla je da je se često vrijeđaju zbog njenog izgleda i načina razmišljanja, ali ona želi da ostane svoja, dodajući: 'Ne možete da me uvrijedite, ako se ja ne stidim'.



Izvor: Glas Srpske
Foto: Pixabay/Ilustracija/Instragram