Pola estrade se oprostilo od Sinana Sakića! Na sahranu u Loznici došao ceo "Južni vetar" a Dragana i Mile stigli zajedno!


Objavljeno: 2018-06-04 15:43:00Legendarni pevač Sinan Sakić sahranjen je na Muslimanskom groblju u rodnoj Loznici. Sahrani prisustvovalo pola estrade.


Foto: repuiblika.rs

Sahrani su, između ostalih, prisustvovali Dragan Kojić Keba, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Aco Pejović, Bane Obradović, Goca Božinovska, Zlata Petrović, Dragana Mirković, Mile Kitić, Rasim Ljajić i drugi.

Kako je poznato da Dragana i Mile godinama nisu razgovarali, njihov zajednički dolazak na sahranu Sinana Sakića, za mnoge je bio iznanađenje i znak da su se folkeri pomirili u čast svog preminulog kolege. Inače, oni godinama nisu pričali jer se Dragana Mirković nije pojavila na koncertu Mileta Kitića u Areni.

Ona je rekla kako je uredno primila poziv da dođe sa svojim suprugom, ali ne kao gost koncerta na bini, već u VIP loži, dok je Kitić predstavljao kao nekoga ko će mu se pridružiti na sceni.

 

Sinan Sakić (62), legendarni pjevač narodne muzike čije pesme i pevanje mnogi nazivaju "i lek i bol za dušu", preminuo je 1. juna u svom stanu na Dorćolu, a sahranjen danas u rodnoj Loznici na lozničkom muslimanskom groblju.

 

 


Izvor: ekskluziva.ba
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.