Radio BN | Lider medijskog neba


Mala škola darivanja


BN Radio i Bingo sa vama idu u “Malu Školu Darivanja”. Biće to nagradna igra u kojoj ćete vi osvajati nagrade, ali ne za sebe, već za neke vama drage osobe. Želimo u ovoj školi da se podsjetimo, a neke i da naučimo, da zadovoljstvo davanja poklona može biti isto, ako ne i veće, od sreće onoga ko poklon prima!

 

 

    

 

Razmislite, ko i zašto od vaših prijatelja, poznanika, saradnika zaslužuje nagradu. Nagradu možete namjeniti i nekome u znak ljubavi, zahvalnosti, odanosti, prijateljstva. Nagrada može biti i stvar humanosti!
BN Radio, BINGO i Vi u “Maloj školi darivanja”!

 

Četiri puta dnevno, oko 9.35h, 10.35h, 13.20h i 14.20h uključujemo slušaoce, koji imaju zadatak da se predstave imenom i mjestom odakle su, da kažu kome žele da poklone nagradu koju smo obezbjedili sa Bingom, kao i zbog čega ta osoba zaslužuje da joj poklonite nagradu. Uključenja su uživo u programu BN radija na telefonski broj 055/228-412! Broj pozovite čim čujete našu "halo špicu"!

 

U 15.40h preslušavamo snimljene kandidate koji se bore za osvajanje nagrade u ime onih koje su nominovali. Izbor dnevnog pobjednika je takođe uživo, svakim radnim danom, u terminu od 17.10h pa sve do 18h! Slušaoci će imati prilike da svojim glasovima odluče ko će biti dnevni pobjednik, na osnovu onoga što su naveli kao razloga zašto bi neka određena osoba trebalo da dobije nagradu!

 

Pet dnevnih pobjednika ide u veliko nedjeljno finale, u nedjelju u 18h, kada će slušaoci takođe imati priliku da svojim glasovima odrede ukupnog pobjednika kome će priprasti poklon-bon BINGA, sa kojim će moći da u određenoj protiv-vrijednosti pazare bilo šta iz ponude ovog renomiranog trgovinskog lanca!

 

U ponedjeljak ciklus kreće ispočetka!

 

Imajte na umu i sljedeće:

 

- u ovoj nagradnoj igri mogu učestvovati samo punoljetne osobe, građani BiH
- nagrade mogu biti namijenjene i mlađima od 18 godina, ali samu nagradu mora preuzeti njihov roditelj ili staratelj

- nagrada mora biti namjenjena fizičkom licu, a ne organizaciji ili nekom društvu, udruženju...
- svaki slušalac, kao darodavac i kao primalac dara, može samo po jednom učestvovati u toku jednog ciklusa (jedne sedmice)

 

Takođe, nećemo da Vam kažemo koliko iznosi protiv-vrijednost poklon-bona. Ne zaboravite, koliko god da vrijedi, od njega će biti vrijedniji gest koji ste učinili ka nekom u ovoj našoj maloj igri darivanja. Stoga, usrećimo jedni druge i podsjetimo se koliko malo pažnje može da usreći svakoga od nas!

 

Srećno!

 

BN radio tim i BINGO!

 

 
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.