Dnevni horoskop za 24.2.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas je u izgledu manji dobitak od kojeg bi trebalo da platite zaostale račune. Saznajete šta konkurenti misle o vama. LJUBAV - Danas ste ljubomorni zbog tajanstvenog ponšanja voljene osobe i to ćete joj staviti do znanja. ZDRAVLJE – Unosite više tečnosti.


♉ BIK


POSAO - Danas možete pomisliti da ste oštećeni u jednom zajedničkom poslu. Kada bolje razmislite, videćete da i vi možete izvući korist iz trenutne situacije, mimo dogovora. LJUBAV - Ovo je dan kada je moguć manji nesporazum sa partnerom. Pokušajte da mu udovoljite, bez obzira koliko vam je to teško. ZDRAVLJE - Pritisak.


♊ BLIZANCI


POSAO - Draga osoba vam donosi važne inofrmacije i sugeriše kako treba da se postavite. Kolege su ljubomorne, pa izbegavajte danas da se preterano hvalite. LJUBAV - Seksipilni ste i neodoljivi, ali zbog toga vašem partneru danas neće biti svejedno. Očekuje vas strastveno veče. ZDRAVLJE - Posetite ginekologa.


♋ RAK


POSAO - Danas će vam biti stalo da otkrijete šta drugi ljudi misle o vama, ali ćete shvatiti da su svi oni puni zavisti i ljubomore. LJUBAV - Ovo je dan kada bi trebalo da što više raspirite vatru između partnera i vas. Ukoliko ste slobodni, jedna osoba vam se suviše napadno udvara i predlaže da odmah pređete na stvar. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Shvatićete da neke poslove nećete uspeti da završite bez pomoći drugih ljudi. Ako je tako, predložite prijatelju da radite zajedno. LJUBAV - Partner je prešao granicu i sada ste rešili da tu stavite tačku. Mora biti po vašem ili neće biti nikako. ZDRAVLJE - Redovno provetravajte kancelariju ili radni prostor.


♍ DJEVICA


POSAO - Ovaj dan je stvoren da podrobnije razmislite kako biste mogli da unovčite vaš hobi ili talenat koji posedujete. LJUBAV - Odnos sa porodicom je napet. Nemojte biti zavidni na njihovu sreću i uspeh. Prošetajte se u blizini vašeg doma ili otiđite na piće sa prijateljima. Pozovite partnera da vam se pridruži. ZDRAVLJE - Nije loše.


♎ VAGA


POSAO - Na poslu vaši talenti dolaze do izražaja a to kolege umeju da cene. Ne obazirite se na reči jedne osobe koja je ljubomorna na vaš uspeh. LJUBAV - Ovo je dan kada ćete biit okrenuti porodici i dešavanjima unutar vaše kuće. Možda bi trebalo da razmislite šta možete da uradite kako biste ulepšali životni prostor. ZDRAVLJE – Dobro je.


♏ SKORPIJA


POSAO - Posedujete veliku moć ubeđivanja te upravo na taj način danas postižete manje rezultate. Nemojte se žaliti na sve oko sebe, jer to niko ne voli. Skoncetrišite se na određeni problem. LJUBAV - Prvo ste pomislili da nema šanse da vi učinite prvi korak i pozovete dragu osobu, ali vrlo lako se možete predomisliti. Nedostajete jednoj osobi. ZDRAVLJE – Zubobolja.


♐ STRIJELAC


POSAO - Hitno vam je potreban novac i razmišljate kako da do njega dođete ali uspevate da dobijete samo siću, koja vam ništa ne znači. LJUBAV - Često pomislite na voljenu osobu i neprestano razvijate film u svojoj glavi, predviđajući kako će vam biti kada budete zajedno. ZDRAVLJE - Hranite se nezdravo.


♑ JARAC


POSAO - Imate puno posla i samo ako napravite plan rada, možete završiti sve na vreme. Ukoliko sarađujete sa prijateljem, pazite da ga ne povredite svojim ponašanjem. LJUBAV - Partner se ljuti zbog toga što kasnite. Tačnije, nije ni to problem, ali je problem što on misli da ga vi varate. ZDRAVLJE - Povedite više računa o svom izgledu.


♒ VODOLIJA


POSAO - Vi ste čovek od akcije i danas će vas posebno nervirati čekanje i odugovlačenje. Poziv od osobe iz inostranstva. LJUBAV - Delujete kao da znate šta hoćete i to ćete sada pokazati partneru od kojeg zahtevate promene u ponašanju. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♓ RIBE


POSAO - Danas možete imati koristi od toga što poznajete ljude iz raznih krajeva sveta. Kroz razgovor sa njima stičete neophodne informacije. LJUBAV - Lepo veče možete provesti u društvu starih prijatelja. Ako ste u vezi, pozovite i partnera da vam se pridruži. Uveče napišite ljubavnu poruku. ZDRAVLJE - Solidno je.