Dnevni horoskop za 22.2.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Gledatte da se skoncetrišete na svoje obaveze kako ne biste uzalud rasipali svoju energiju. Imate pomoć osobe iz porodice. LJUBAV - Partner i vi se ne slaže u mnogo čemu, a posebno kada je u pitanju novac i njegovo rasipanje na bespotrebnu kupovinu. ZDRAVLJE - Korigujte ishranu i više se bavite sportom.


♉ BIK


POSAO - Nemate dobro slaganje sa autoritetima ili osobama koje mogu imati veliki uticaj na vaš posao. Inatite se. LJUBAV - Partner će danas sresti stare prijatelje sa kojima bi mogao da priča nekoliko sati, dok vas sve to nervira. ZDRAVLJE - Prekontrolišite srce.


♊ BLIZANCI


POSAO - Danas ostvarujete manji dobitak. Ne uzimajte reči jedne osobe za ozbiljno, jer sve previše lično shvatate. Moguće kraće putovanje. LJUBAV - Moguć iznenadni susret sa osobom iz vašeg okruženja koju odavno poznajete. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Ovo je za vas uspešan dan ako ste u privatnom biznisu ili ako na poslu sarađujete sa članom porodice. Vesti iz daleka. LJUBAV - Popularni ste kod suprotnog pola. Flertujete sa ljudima oko sebe, ali pazite da jedna osoba pogrešno ne protumači vaše ponašanje. ZDRAVLJE - Poterbno vam je više svežeg vazduha u toku noći.


♌ LAV


POSAO - Stalno ste u nekakvom strahu od moguće kritike i zbog toga dajate sve od sebe kako biste sve završili na vreme. LJUBAV - Prijatelji ili stari poznanici vam mogu predložiti da se vidite ili da ih posetite. Starija osoba razmišlja o vama. ZDRAVLJE - Moguća upala uha.


♍ DJEVICA


POSAO - I dalje ste na meti kritika svog šefa ili uticajne osobe. Ipak, jedna osoba pokušava da vam pomogne i staje na vašu stranu. LJUBAV - Ako ste u braku, u toku ovog dana možete shvatiti koliko se avaša voljena osoba promenila. Ne želite da poslušate savet jedne osobe iz porodice. ZDRAVLJE - Zubobolja.


♎ VAGA


POSAO - Danas je moguća realizacija kraćeg putovanja. Na poslu šef ili osoba od autoriteta dovodi sebe u nezgodnu poziciju, te je potrebno da ga smirite. LJUBAV - Preko partnerove familije možete imati manje dobitke. Ako ste slobodni, poziv jedne osobe želite da izbegnete. ZDRAVLJE - Više se krećite.


♏ SKORPIJA


POSAO - Želite da na ljude oko sebe ostavite pozitivan utisak, ali teško da ste vi blizu savršenstva, a to znaju osobe sa kojima radite. LJUBAV - Osećate veliku odgovornost prema ukućanima, te im se posvećujete maksimalno ali to nije dovoljno voljenoj osobi. ZDRAVLJE - Korigujte ishranu.


♐ STRIJELAC


POSAO - Partner želi da se više posvetite poslu koji može doneti dobrobit vašoj porodici. Jedna mlađa osoba je neprijatna prema vama. LJUBAV - Voljena osoba će se ovih dana malo više posvetiti svojoj familiji, a sasvim je izvesno i jedno putovanje u goste. ZDRAVLJE - Hemoroidi ili poremećen sistem za varenje.


♑ JARAC


POSAO - Ako ste potegli veze preko osobe za koju smatrate da ste joj dragi, onda se možete razočarati ishodom. Manji dobitak. LJUBAV - Neprestano upoznajete nove osobe u kojima vrlo brzo pronalazite nekakvu manu. Niko nije savršen. ZDRAVLJE - Izbegnite kasnu večeru.


♒ VODOLIJA


POSAO - Jedna osoba sa posla će vas razočarati svojim postupkom, a što je najgore, tu ništa ne možete promeniti. LJUBAV - Najlepše se osećate kod svoje kuće. Dobrom raspoloženju doprinose zanimljive osobe, priča ali i povećano zalaganje vašeg partnera. ZDRAVLJE - Nije vam najbolje.


♓ RIBE


POSAO - Drugi ljudi oko vas biće u finansijskim problemima, te ćete se vi pitati da li je to slučajno. LJUBAV - Partner vam predlaže zajednički izlazak sa prijateljima i poznanicima. Gde god se pojavite bićete u centru pažnje. ZDRAVLJE - Bolje vam je.