Dnevni horoskop za 19.2.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Šef galami, svi vam nešto pametuju i očekuju od vas nekakvu uslugu, a vi ne znate na koju ćete stranu pre. Neko želi da vas kazni za propust. LJUBAV - Ovog puta nećete prećutati ono što vam smeta. Moguća je žučna rasprava. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♉ BIK


POSAO - Zadovoljni ste kada je novac u pitanju, ali ne i kada su u pitanju međuljudski odnosi. Nepovoljne vesti iz daleka. LJUBAV - Parnter danas može biti ljubomoran na vaš uspeh, mada vam to neće otvoreno priznati. ZDRAVLJE - Moguće buđenje sa glavoboljom.


♊ BLIZANCI


POSAO - Potrebna vam je veća podrška drage osobe kada je posao u pitanju. Vreme je da vratite dug. LJUBAV - Danas nećete biti raspoloženi za seks, što će partner dočekati sa negodovanjem. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Osećate veliku tenziju jer drugi žele da dominiraju nad vama. Niste u mogućnosti da ništa promenite na bolje. LJUBAV - Partner očekuje da stignete i da idete na posao, i da obavite sve što je potrebno u domu i da mu se posvetite. ZDRAVLJE - Bolovi u želudcu.


♌ LAV


POSAO - Nije vam lako, jer ma koliko vi pokušavali da ostavite pozitivan utisak, druge to nije briga. Neprijatan razgovor. LJUBAV - Veoma ste popularni kod suprotnog pola, ali vas zamara sama komunikacija. Provokacija. ZDRAVLJE - Bolovi u leđima ili kičmi.


♍ DJEVICA


POSAO - Nemojte se praviti da znate nešto što ne znate jer ta vaša laž može izaći na svetlost dana. LJUBAV - Bivši partner razmišlja o vama. Mogućnost susreta sa njim ili poziva. Još jedna osoba jedva čeka da vas vidi. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♎ VAGA


POSAO - Morate doneti konačnu odluku bez obzira ko vam se protivi. Problemi u porodici. LJUBAV - Najlpeše ćete se provesti u društvu prijatelja sa fakulteta, iz škole ili inostranstva. Partner i vi ste i dalje na ratnoj nozi. ZDRAVLJE - Bolovi u nogama. Posetite pedikira.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ostvarujete manji dobitak. Saradnja sa inostranstvom se komplikuje, što dodatno utiče na vaša primanja. LJUBAV - Dok se partner druži sa svojim prijateljima, da li ste se setili da pozovete svoje stare poznanike? ZDRAVLJE - Loše se hranite.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ako ste nekome dali obećanje da ćete s njim otići na određeno mesto, onda je vreme da ga i ispunite. LJUBAV - Danas ste mračni i depresivni, te vas ni partner ne može oraspoložiti. Dobre vesti preko partnerove porodice. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Najlepše se osećate kod svoje kuće... Još kada biste kod kuće mogli da radite. Imate porodičnu podršku. LJUBAV - Stari prijatelj vas može iznenaditi svojom iznenadnom najavom posete. Dotaći ćete se nekih starih priča. ZDRAVLJE - Solidno je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Veoma ste uporni i tvrdi u svojim stavovima. To se neće dopasti ljudima oko vas. Imate podršku uticajne osobe ili šefa. LJUBAV - Trebalo bi da razmislite o svom načinu oblačenja. Možda je vreme da pobacate garderobu koja je izašla iz mode. ZDRAVLJE - Nije loše.


♓ RIBE


POSAO - Partner od vas zahteva veću produktivnost, ali danas vam ništa ne ide od ruke. Vesti koje očekujete kasne. LJUBAV - Kada ostanete sami osećate se depresivno. Jedna osoba vas podseća na staro obećanje koje ste dali. ZDRAVLJE - Umorni ste.