Dnevni horoskop za 4.2.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas imate nerealna očekivanja. Tom osećanje vam stvaraju neproferene informacije koje imate. LJUBAV - Hvatate propuste koje pravi voljena osoba. Posebno ste obazrivi na ono što čujete. Prolazno razočaranje. ZDRAVLJE - Stiže vas umor.


♉ BIK


POSAO - Danas mnogo bolje rukujete sa novcem. Pravite dobre finansijske planove i pokušavate da sve obavite bez tuđe pomoći. LJUBAV - Želite da sa partnerom budete intimniji. Ipak, u tu fazu nećete dospeti iz nekih starih razloga. ZDRAVLJE - Malaksalost.


♊ BLIZANCI


POSAO - Plašite se da bi podizanje cena vaših usluga moglo negativno da utiče na posao kojim se bavite. LJUBAV - Prija vam društvo jedne osobe koju srećete na poslu. Poradite na utisku koji ostavljate na druge ljude. ZDRAVLJE - Još uvek nije najbolje.


♋ RAK


POSAO - Terate sebe da budete vredniji kako biste jednoj osobi začepili usta. Neko vas ogovara i posmatra svaki vaš korak. LJUBAV - Pokušavate da usaglasite emotivne i kućne obaveze. Potrebna vam je veća podrška dragih ljudi ali ona trenutno izostaje. ZDRAVLJE - Posetite lekara, situacija je zabrinjavajuća.


♌ LAV


POSAO - Jedna osoba je prevelik zalogaj za vas. U iščekivanju ste šta će ona reći. Imate podršku mlađe osobe. LJUBAV - Željni ste akcije, provoda i zabave. U tome vam dosta mogu pomoću prijatelji koji su istih želja kao i vi. ZDRAVLJE - Ulenjili ste se.


♍ DJEVICA


POSAO - Ignorišete primedbe osobe iz daleka, jer imate drugo rešenje koje će smiriti situaciju. LJUBAV - Voljena osoba jedva čeka da vas vidi, ali vi to ne primećujete. Pokušavate da kontrolišete svoja osećanja. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Prijatelji se mogu naći u nezgodnom položaju. Pokušaćete da pomognete svojim savetima i poznanstvima. Kraće putovanje. LJUBAV - Svi znaju da voljena osoba vuče pogrešne poteze. Želite da ga okrivite i u tome imate podršku prijatelja. ZDRAVLJE - Češće perite ruke.


♏ SKORPIJA


POSAO - Danas ostvarujete manji dobitak, ali to nije ni približno onome koliko vam je potrebno. LJUBAV - Na dodir voljene osobe stvara se velika seksualna želja. Odvucite dragu osobu u spavaću sobu. ZDRAVLJE - Nemojte se prejedati.


♐ STRIJELAC


POSAO - Imaćete utisak da vam danas sreća beži kroz ruke. Ne forsirajte nešto što vam danas ne ide. Postoji i sledeći dan. LJUBAV - Veče donosi prijatne trenutke uz voljenu osobu. Krijete nešto od ukućana. ZDRAVLJE - Bolje vam je.


♑ JARAC


POSAO - Prepodne prolazi u kraćem neraspoloženju. Pored toliko truda koji ulažete nemate vremena da radite ono što volite. LJUBAV - Čuvajte se danas sitnijih laži koje dobijate preko prijatelja. Neko o vama ima pogrešan utisak. ZDRAVLJE - Prekontrolišite se.


♒ VODOLIJA


POSAO - Nećete uspeti da kontaktirate osobe u koje računate, zato budite strpljiviji. Drugi deo dana donosi više uspeha. LJUBAV - Željni ste da se pokažete u punom sjaju. Bitno vam je da ostavite utisak, ali i da drugi pričaju o vama. Poziv ili poruka. ZDRAVLJE - Hranite se pravilnije.


♓ RIBE


POSAO - Osoba iz daleka vam priča bajke. Zbog toga je potrebno da budete realniji kako biste doneli pravu procenu situacije. LJUBAV - Imate utisak da partner neprestano priča, dok je vama potrebno da ćutite. Prijaće vam kraća šetnja ili vožnja do obližnjeg mesta. ZDRAVLJE - Solidno je.