Dnevni horoskop za 29.1.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Dobijate nepovoljne vesti vezane za novac. Zabrinuti ste zbog zarade. Izbegavajte velike kupovine. LJUBAV - Danas bi trebalo da završite neke obaveze vezane za dom i porodicu. Partner vam pomaže. ZDRAVLJE - Budite oprezni u rukovanju oštrim predmetima.


♉ BIK


POSAO - Susret sa mlađom osobom i razgovor sa njom stvara vam dodatnu zabrinutost. LJUBAV - Partneru će danas biti najlakše da ga ne pitate gde je bio i s kim je pričao. Budite tolerantni. ZDRAVLJE - Nije vam dobro. Posetite lekara.


♊ BLIZANCI


POSAO - Nesuglasice između saradnika i vas nastaju zbog novca. Imate pomoć osobe od koje se to ne nadate. LJUBAV - Partner ima potrebe koje vi danas ne možete da pokrijete. Osećate se iskorišćenim. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Pokušavate da budete tolerantni prema ljudima iz okruženja, kao i da ih saslušate, ali jedna nepredviđena reč u vama prouzrukuje bujicu. LJUBAV - Danas će vas nervirati ponašanje voljene osobe. Smatrate da zaslužujete bolje, zbog čega se predomišljate. ZDRAVLJE - Problemi sa probavom.


♌ LAV


POSAO - Zarad dragih ljudi i sebe danas će pokušati da ignorišete nečije provokacije. LJUBAV - Partner je sumnjičav prema vama i smatra da vi održavate kontakte sa još jednom osobom. Ljubomorne scene. ZDRAVLJE - Nije loše.


♍ DJEVICA


POSAO - U drugoj polovini dana imaćete mnogo više sreće u svim poslovima. Moguć je manji dobitak. LJUBAV - Osoba iz daleka krije neke stvari od vas i vi ste toga svesni. Odlučujete da ga čekate na sledećoj grešci. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Danas delujete neumoljivo. Na fin način iznosite svoje oštre krtike. Ipak, vodite računa o tome kako će sagovornik prihvatiti ono što mu kažete. LJUBAV - Prijatelji vam predlažu kraću šetnju i piće. Nerado prihvatate njihov poziv. ZDRAVLJE - Popodne vam se vraća energija.


♏ SKORPIJA


POSAO - Dopada vam se jedna osoba sa posla zbog koje se trudite da budete bolji i efikasniji. Krijete to od svojih kolega. LJUBAV - Moguć je tajni ljubavni susret. Osoba iz daleka ne želi prva da vam prizna koliko joj ne dostajete. ZDRAVLJE - Loši snovi.


♐ STRIJELAC


POSAO - Uz pomoć jedne muške osobe uspevate da završite sve poslovne obaveze. Imate dovoljno energije i za teže fizičke poslove. LJUBAV - Danas ponovo pokazujete svoje pravo lice. Durite se na svaki pogrešan potez voljene osobe. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Imate smisao za sve grandiozne projekte i šou biznis jer u sve što čime se vi bavite unosite novine koje su popularne. LJUBAV - Dan je povoljan za ljubavne sastanke. To se može desiti i kroz susret u velikom društvu. Osoba iz daleka je ljubomorna. ZDRAVLJE - Solidno je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Dobijate veliku podršku osobe koja ima rešenje za sve. Moguć je razgovor sa šefom ili osobom koja ima veliki uticaj na vaš posao. LJUBAV - Želite da sve držite pod kontrolom, pa tako i osobu koja vam se sviđa. Strastveni trenuci. ZDRAVLJE - Manji zdrastveni problemi.


♓ RIBE


POSAO - Danas ostvarujete manji dobitak, ali očekuje vas i trošak. Poradite na odnosu sa saradnicima. LJUBAV - Partner će danas pokušati da vas u nešto ubedi tako što će vam se umiljavati. Mogući gosti u domu. ZDRAVLJE - Nije loše.