Dnevni horoskop za 7.11.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Potrudite se da nekom lepom akacijom obradujete svoje najmilije. Slobodnim Ovnovima veselost i raspoloženje danas neće nedostajati. POSAO- Sve svoje obaveze danas ćete uspeti brzo da završite. ZDRAVLJE- Povedite više računa o svojim navikama.


♉ BIK


LJUBAV- Odustanite od svojih stavova ako partner insistira na tome i daje vam jasne argumente. Slobodni Bikovi bi trebalo da povedu računa da danas nekog ne povrede svojom rečju. POSAO- Moguće su komplikacije sa papirologijom. ZDRAVLJE- Pokušajte da uspostavite unutrašnji balans.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Današnje okolnosti i vaše ponašanje trebalo bi da unaprede vaš ljubavni život. Ako ste slobodi pripadnik znaka, posedujete veliku emotivnu snagu, ali je potrebno da je iskoristite na pravi način. POSAO- Ispoljite svoju kreativnost bez ostatka. ZDRAVLJE- Povedite više računa o zdravlju.


♋ RAK


LJUBAV- Parter će biti spreman da preduzme nešto, kako bi se vaš odnos unapedio. Slobodni Rakovi bi trebalo da malo izađu iz uobičajene rutine ako želite neke promena na emotivnom planu. POSAO- Štedite danas svoje resurse. ZDRAVLJE- Nađite načina da se opustite i napunite baterije.


♌ LAV


LJUBAV- Osećate veliku ljubav od strane partnera, koji Vas čini srećnim i opuštenim. Slobodni Lavovi bi trebali da se paze da ne napravite neki gaf kojim možete odbiti jednu osobu od sebe. POSAO- Ne preduzimajte ništa pre nego donesete odluku u koju ste sigurni. ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom, bilo bi pametno da duboko udahnete i opustite se. Slobodne Device bi mogle imati problema u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada, pa razmislite o tome, i ne dozvlite da vam to uništi samopouzdanje. POSAO- Pokušajte da napravite plan koji će biti realan da se ispuni. ZDRAVLJE- Nađite načina da se oraspoložite.


♎ VAGA


LJUBAV- Ovo je jedan od fantastičnih dana za vas u kojem ćete moći da zasenite svog partnera. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, možda vam je pomalo neprijatno zbog emotivnog intenziteta koji prožima svaki deo današnjeg dana. POSAO- Ne dozvolite da vas neko prevari zbog vaše dobrote. ZDRAVLJE- Prijaće vam fizička aktivnost.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partneru je nekada teško da vas prati i da se uklopi u sve vaše aktivnosti. Slobodne Škoprije će danas morati da preduzmu kontrolu nad svojim emocijama. POSAO- Budite oprezni ako sarađujete sa osobama koje su vas do sada već na neki način izneverile. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Manji porodični problemi mogli bi da učine da se osećate sumorno danas. Ako ste slobodan pripadnik znaka, osećate se veoma romantično i seksi danas, ali nećete imati priliku da to i pokažete. POSAO- Pokušajte da ostavite danas dobar utisak na svoju okolinu. ZDRAVLJE – Ne preterujte sa gaziranim pićima.


♑ JARAC


LJUBAV- Razdvojenost od voljene osobe, mogla bi vam doneti melanholiju danas. Slobodni Jarčev će dobiti poziv za druženje, ali najverovatnije nećete želeti da idete. POSAO- Posao se neće odvijati onako kako bi trebalo iz razloga što imate mentalnu blokadu povodom sledećih koraka koje treba da napravite. ZDRAVLJE- Izađite u šetnju i ne budite pasivni.


♒ VODOLIJA


LJUBAV – U dobrim ste odnosima sa partnerom. Slobodnim Vodolijama raspoloženje će se promeniti kada sretnete jednu osobu koju dugo niste videli. POSAO - Pokušajte da ne izneverite poverenje koje vam je ukazano na poslu. ZDRAVLJE - Nađite načina da povratite ravnotežu u svom organizmu.


♓ RIBE


LJUBAV- Vodite računa da danas pomognete partneru oko domaćih poslova. Slobodne Ribe bi mogle imati poteškoće da se suoče sa svojim nestalnim emocijama, koje bi vas mogle pokrenuti na dublje razmišljanje o onome što zapravo želite. POSAO- Ne razbacujte energiju na nepotrebne poslove. ZDRAVLJE- Redukujte svoju ishranu od masne hrane.