Dnevni horoskop za 13.10.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ukoliko su kolege prehlađene moraćete ih zameniti i obaviti njihov deo posla. Manji dobitak. LJUBAV - Ako je partner danas hladan to je zato što je ljubomoran i ubeđen da imate nekoga. Uverite ga u svoju ljubav. ZDRAVLJE - Zanemarujete simptome prehlade.


♉ BIK


POSAO - Danas ne verujte osobi koja sa vama želi da ostvari saradnju, jer ona nema dovoljno novca. Manji dobitak. LJUBAV - Danas se možete sastati sa osobom koja vam se dopada ako prihvatite da bude drugi. ZDRAVLJE - Nervoza.


♊ BLIZANCI


POSAO - Na poslu se možete naći u nezgodonoj situaciji zbog kolega koji će pokušati da vam se osvete. LJUBAV - Dan ćete posvetiti partneru koji i dalje pozitivno utiče na vas. Pozovite prijatelje kojima je potrebna vaša pomoć. ZDRAVLJE - Danas vam je bolje.


♋ RAK


POSAO - Saradnja sa inostranstvom se intezivirala. Poseban uspeh ćete imati u svim poslovima vezanim za umetnost. LJUBAV - Osoba koju ste nedavno upoznali još uvek vam ne pripada u potpunosti. Imate suparnika. ZDRAVLJE - Imate nepravilno držanje tela.


♌ LAV


POSAO - Uspeh možete ostvariti samo ako su vaši poslovi ili poslovne veze tajne. LJUBAV - U toku ovog dana imate dobro slaganje sa partnerom. Vaša ljubav je uzvraćena. Raspoloženi ste za druženja i provod, te uveče izađite. ZDRAVLJE - Dobro je.


♍ DJEVICA


POSAO - Kažete da vas ne interesuje mišljenje drugih ljudi, a jedva čekate da čujete šta oni kažu o vama. LJUBAV - Partner je zaboravan i nemaran. Rešeni ste da igrate njegovu igru. Jedna ženska osoba posetiće vas u domu. ZDRAVLJE - Posetite zubara.


♎ VAGA


POSAO - Neke poslove bićete prinuđeni da propustite zbog privatnih obaveza. Moguće kraće poslovno putovanje. LJUBAV - Partner ima jako loše slaganje sa jednim članom vaše porodice. Pokušajte da to ispravite i izgladite odnos među njima. ZDRAVLJE - Kijavica


♏ SKORPIJA


POSAO - Stiže očekivani dobitak. Imate dobru saradnju sa kolegama koji žele da vam izađu u susret. LJUBAV - Razmišljate o jednoj osobi koju srećete u poslovnom okruženju. Ne sviđa vam se njeno suviše napadno ponašanje. ZDRAVLJE - Dobro je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas ćete biti u centru pažnje. Promenite poslovnu taktiiku. Jedna osoba tražiće vam pozajmicu. LJUBAV - Niko ne može da odoli vašem optimizmu i lepom raspoloženju. ZDRAVLJE - Dobro je.


♑ JARAC


POSAO - Danas puno toga nećete uspeti da obavite, pa je potrebno da se koncetrišete na svakodnevne aktivnosti. LJUBAV - Partner neće imati vremena za vas. Kad je već tako, iskoristite ovaj dan da se naodmarate ili pozovite drage prijatelje. ZDRAVLJE - Više spavajte.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ako ste zaposleni kod privatnika, on će gledati kako da vam smanji platu. Uspeh u redovnim poslovima. LJUBAV - Svi partnerski odnosi padaju u drugi plan, jer trenutno imate važnije prioritete. ZDRAVLJE - Dobro je.


♓ RIBE


POSAO - Kolege pokušavaju da nešto sakriju od vas. Preko osobe iz daleka možete napraviti dobar posao. LJUBAV - Branite jednu osobu s kojom ste se dopisivali jer smatrate da partner ne sme da bude na nju ljubomoran. ZDRAVLJE - Bez većih problema.