Dnevni horoskop za 6.9.2023.horoskop


♈ OVAN


Danas bi ste mogli doći do informacija koje će vam mnogo značiti za organizovanje budućih aktivnosti. LJUBAV-Neke promene se mogu desiti u vašem partnerskom odnosu, a inicijator toga bićete upravo vi. Slobodnim Ovnovima bi mogli imati lep susret sa jednom osobom koju ste upoznali preko prijatelja. POSAO- Uspeh mogu očekivati Ovnovi koji se bave bilo kojom vrstom istraživačkog rada. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.


♉ BIK


Prilagodite se okolnostima, ali ne pokušavajte da izgubite svoj stav o onome što vas se tiče. LJUBAV- Neke sumnje će u vama pobuditi potrebu da se više angažujete oko partnera, ali zvezde vam sugerišu da nemate razloga za brigu. Slobodni Bikovi bi trebali da se potrude da na svoj emotivni život gledaju sa više optimizma i nade. POSAO- Danas bi ste mogli imati koristi od saradnje sa jednim kolegom. ZDRAVLJE- Ne dozvolite da vam prolazne stvari kvare raspoloženje.


♊ BLIZANCI


Moguće su neočekivani problemi ili komplikacije u vezi vaših aktivnosti, pa budite staloženi, jer samo tako ćete rešiti sve što je pred vama. LJUBAV- Komunikacija sa partnerom, mogla bi se odvijati nepovoljno po vas, nemojte insistirati na temama o kojima partner ne želi da razgovara. Slobodni Blizanci bi trebali da se uzdrže od preuranjenog donošenja zaključka o osobi suprotnog pola sa kojom ste u kontaktu već neko vreme. POSAO- Zbog nečije greške ili nepažnje, mogli bi ste se naći i vi u problemu. ZDRAVLJE- Čuvate se povreda.


♋ RAK


Dobro ćete se danas snaći u situacijama koje će se pojaviti pred vama. LJUBAV- Bićete raspoloženi za uspostavljanje veće bliskosti sa pratnerom, a od načina na koji se postavite, zavisiće da li će se vaše potrebe ispuniti. Slobodnim Rakovima prilika za novo poznanstvo. POSAO- Uspeh mogu očekivati pripadnici znaka koji se bave kreativnim ili umetničkim poslovima. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♌ LAV


Ne oslanjajte se na tuđa obećanja, već na svoje potencijale i sposobnost da se organizujete i rasporedite svoje obaveze. LJUBAV- Ne dramite na partnera zbog stvari ili problema koji su prolaznog karaktera. Slobodni Lavovi bi mogli osetiti nezadovoljstvo jer bi se moglo ispostaviti da osoba do koje vam je stalo nije onakva kakvom se predstavlja. POSAO- Finansijska situacija bi vam mogla zadavati brige, ali nije sve tako loše kako vi to sada doživljavate. ZDRAVLJE – Nađite načina da se oraspoložite i zabavite.


♍ DJEVICA


Količina obaveza koje je pred vama će se uvećati, a sva je prilika da ćete na sebe preuzeti i deo tuđih zaduženja. LJUBAV- Sa partnerom su mogući optrečni stavovi, ali neće biti nemoguće pronaći kompromis. Slobodnim Devicama prilika za zabavu ili flert. POSAO- Tempo kojim radite mogao bi biti usporen, zbog uticaja nekih osoba, koje vas na neki način ili ometaju ili opterećuju. ZDRAVLJE- Nagle promene raspoloženja, verovatno će biti jedina smetnja koju ćete osetiti.


♎ VAGA


Pred vama se mogu pojaviti ponude koje vam neće ići u prilog i u tom slučaju biće bolje za vas da ne pristanete na takve uslove. LJUBAV- Potrebna vam je potvrda da ste voljeni, pa ćete pokušati da partnera na neki način ponovo zavedete. Slobodnim Vagama mogućnost da obnove staru vezu, ali pripazite da vam to opet nepoljulja samopouzdanje ili nanese iste emotivne rane. POSAO- Moguće je neko nezadovoljstvo na poslu, ali znajte da imate mogućnost da odbijete ono što vam ne odgovara. ZDRAVLJE- Prijaće vam neka estetska pomena, bilo da je u pitanju kozmetički ili frizerski tretman.


♏ SKORPIJA


U ovom periodu bi ste trebali da igrate na kartu sigurnosti i da prihvatite nove obaveze samo ako možete da ih uklopite sa postojećim. LJUBAV-Na planu parterstva su moguće određene promene, u zavisnosti od partnerove sposobnosti da razume vaše sadašenj emotivne potrebe. Slobodnim Škoprijama potraga za avanturom mogla bi doneti zadovoljstvo, ali ne i potpunu ispunjenost. POSAO- Prilika za dodatni ili honorarni posao. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♐ STRIJELAC


Pokušajte sačuvati svoje planove od osoba koje će pokušati da svojim prigovorima obezvrede ono što radite. LJUBAV- Vaša ljubomora mogla bi biti povod za svađu sa partnerom, proverite da li zaista ima razloga za takve ispade. Slobodni Strelčevi imaće uspeha u zabavi i neobaveznom druženju sa osobom suprotnog pola. POSAO- Ne sumnjajte u sebe, i ne dozvolite da vam se bilo ko meša u vaše poslove. ZDRAVLJE – Obratite pažnju na imunitet.


♑ JARAC


Pred vama će biti oklinosti koje će vam iči u prilog ili povećati vaše šanse za uspeh. LJUBAV- U partnerskom odnosu vladaće harmonija i spremnost za obostrano razumevanje. Slobodne Jarčeveće oduševiti jedan slučajan susret. POSAO-Možete očekivati ekpanziju i dobitak jer će se situacija odvijati tako da vi budete na dobtiku.. ZDRAVLJE- Ne preterujte sa obilnim obrocima.


♒ VODOLIJA


Pred vama je dosta dinamičan dan u kome ćete imati prilike da se sretnete sa različitim ljudima, što vas može na neki način dodatno opreretiti. LJUBAV- Prijaće vam zajednička aktivnost ili izlazak sa partnerom. Slobodnim Vodolijama neko će na nedvosmisleni način staviti do znanja da mu se dopadate. POSAO- Ne uzimajte k srcu reči saradnika ili klijenata, niti dozvilite sebi da vas to na bilo koji način optereti. ZDRAVLJE – Povedite više računa o svojim navikama i odnosu prema zdravlju.


♓ RIBE


Danas bi ste lako mogli da zadobijete podršku za ideje koje želite da realizujte. LJUBAV- U partnerskom odnosu moguća su dešavanja koja će učiniti da za tren, više ništa ne izgleda kao pre. Slobodne Ribe će imati sreće ukoliko se odluče da naprave „prvi korak“ ka osobi koja vas privlači. POSAO- Bićete aktivni i sposobni da na pravi način skrenete pažnju na sebi. ZDRAVLJE –Potisnite loše raspoloženje i prizovite radost u svoju svakodnevicu.