Dnevni horoskop za 4.9.2023.horoskop


♈ OVAN


Pred vama su velike mogućnosti, sagledajte ih dobro i iskoritite sve što u ovom trenutku možete. LJUBAV- Na planu partnerstva, moglo bi doći do ponovnog preispitivanja u pogledu funkcionsanja vaše veze. Slobodnim Ovnovima bi neko od prijatelja mogao pomoći da prevaziđete trenutne poteškoće na emotivnom planu. POSAO- Proverite da li je sve korektno odrađeno, jer bi neko mogao imati primedbe na vaš rad. ZDRAVLJE- Očekujte poboljšanje zdravstvenog stanja.


♉ BIK


Možda ćete osetiti potrebu da se povučete i razmislite o sebi i situaciji u kojoj se sada nalazite. LJUBAV- Ako vam se čini da gubite kontrolu na parnerskom planu, možda bi trebalo da se malo distancirate i pokušate da na miru razmislite o mogućnostima da se situacija razreši. Slobodnim Bikovima zvezde savetuju da ne žurite da uđete u novu vezu. POSAO- Povoljno za poslovna planiranja. ZDRAVLJE- Odmorite se od svega i nađite načina da napunite baterije.


♊ BLIZANCI


Ohrabrite sebe, kako bi ste nastavili dalje i ne gubite nadu da je rešenje tu, samo se treba još malo potruditi. LJUBAV-Ma šta se danas desilo, ne budite malodušni i ne uzimajte sve k srcu, jer trenutna, prevelika osetljivost, mogla bi učiniti da neke situacije doživite lošije, nego što to one zaista i jesu. Slobodnim Blizancima zvezde savetuju da se danas posvete nekom svom hobiju, a emotivne pohode ostave za neki drugi dan. POSAO- Ne budite brzopleti i ne donosite odluke ako niste sigurni da vode u dobrom smeru. ZDRAVLJE- Moguć je emotivni disbalans.


♋ RAK


Budite otvoreni, ali ne i tvrdoglavi, jer ako želite da se okolnosti poprave, trebali bi ste da budete spremni za saradnju. LJUBAV- Pokušajte da prema partneru zauzmete mekši stav, tvrdoglavost će samo pogoršati stvari. Slobodnim Rakovima jedna osoba može izložiti argumente, koji bi mogli da vas stave u situaciju da morate da donesete odluku. POSAO- Vaša motivacija će dosta zavisiti od toga koliko ste premoreni od proteklog perioda. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♌ LAV


Pomešana osećanja, uz finansijsko nezadovoljstvo, moglo bi vam danas stvoriti poteškoće i nove izazove. LJUBAV- Obavezno se konsultujte sa partnerom, oko aktuelne finansijske situacije i ne preduzimajte ništa bez prethodnog dogovora. Slobodnim Lavovima situacija može zavisiti od toga koliko ste spreni da budete otvoreni i iskreni na sentimentalnoj ravni. POSAO- Prilika za nove poslove, koja će vam se doneti nadu za finansijski boljitak, ako budete strpljivi. ZDRAVLJE – Ne gubite kontrolu nad svojim emocijama, ako želite da se dobro osećate.


♍ DJEVICA


Dosta obaveza je pred vama, ali vam to neće pasti teško, pogotovo ako radite ono što volite. LJUBAV- U odnosu sa partnerom, vaš ton može postati borbeniji, a zahtevi veći, pa ne preterujte, ako znate da to neće naići na odobravanje. Slobodnim Devicama zvezde sugerišu da nikako ne odbiju poziv za posetu ili druženje, jer bi mogli da upoznate jednu zanimljivu osobu. POSAO- Povoljan ishod možete očekivat ukoliko imate neki honoraran posao. ZDRAVLJE- Imate dosta energije, pa se potrudite da je pravilno kanalište.


♎ VAGA


Pred vama je prilika da postignete uspeh u saradnji sa drugima, pa iskoristite sve šanse koje su pred vama. LJUBAV- U porodičnom okruženju vladaće harmonija, a vreme koje provede sa najmilijima potpuno će vas regenerisati. Slobodnim Vagama oprez da neko ne izigra vaše poverenje. POSAO- Razumevanje i uvažanje koje pokazujete prema poslovnim partnerima u narednomperidu bi se moglo isplatiti. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoje zdravlje, moguće su infekcije.


♏ SKORPIJA


Budite oprezni da zbog nekih svojih odluka ne dospete u nezavidan položaj. LJUBAV- Partner će vas podržati ako ste iskreni, pa najbolje da otvoreno razgovarate o svemu što vas sada muči na tom planu. Slobodnim Škoprijama zvezde sugerišu da se držite svojih obećanja. POSAO- Pazite šta radite, jer neko jedva čeka da pogrešite, kako bi diskreditovao vaš ugled. ZDRAVLJE- Koliko god je to moguće, provedite što više vremena na otvorenom ili negde na čistom vazduhu.


♐ STRIJELAC


Kreativnost koju imate, zajedno sa orginalnim pristupom, mogla bi vam danas dosta pomoći. LJUBAV- Moguće su nesuglasice na planu partnerstva, pa pokušajte da pažljivije saslušate šta partner predlaže, kako bi ste to prevazišli. Slobodnim Strelčevima zvezde sugerišu da se suzdrže od učestvovanja u ogovaranju u jedne osobe suprotnog pola. POSAO- Veliki su izgledi da vaše ideje budu podržane u narednom periodu, ali morate biti načisto sa svojim odlukama. ZDRAVLJE – Bez većih komplikacija.


♑ JARAC


Dovoljno ste realistični, da procenite situacije koje su pred vama, pa iskoristite to i da postignete određene prednosti. LJUBAV- Ne zanemarujte sitnice, jer bi upravo one, vama danas mogle doneti „poene“ kod partnera. Slobodnim Jarčevim, na planu sentimentalnih odnosa, stvari bi se mogle promeniti, zahvaljujući jednoj osobi koju znate sa posla. POSAO- Čuvajte se kolega, koji ne mogu da razumeju važnost posla na kome zajedno radite. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♒ VODOLIJA


Pratiće vas uspeh, ali nemojte biti neoprezni kako se situacija ne bi dodatno zakomplikovala. LJUBAV- I vaši minimalni napori, biće dovoljni da odobrovoljite partnera. Slobodne Vodolije bi trebale da ispitaju namere osobe koja vam se potajno udvara. POSAO- Možete očekivati da dobijete finansijski dobitak od honorarnog posla. ZDRAVLJE – Imate dosta energije i danas ćete se dobro osećati.


♓ RIBE


Ne propustite šanse koje su pred vama i potrudite se da ispunite očekivanja osoba koje vam pružaju bezrezervnu podršku. LJUBAV- Partner će vas razumeti ako budete želeli da otvoreno porazgovarate. Slobodnim Ribama imaće prijan susret sa osobom kojoj je stalo do zabave, koliko i vama. POSAO- Mogućnost da vam neko ponudi novi posao. ZDRAVLJE – Budite odgovrniji prema sebi i svom zdravlju.