Dnevni horoskop za 2.9.2023.horoskop


♈ OVAN


Bićete danas zadovoljni kako se odvija situacija, kada su vaši planovi u pitanju. LJUBAV- Partner bi vas mogao iznenaditi nekom informacijom ili novinom. Slobodnim Ovnovima su moguće manje razmirice sa osobom sa kojom želite da se intenzivnije viđate. POSAO- Vaša kreativnost će danas doći do izražaja i imaćete razloga da budete zadovoljni. ZDRAVLJE- Bez većih problema.


♉ BIK


Danas bi ste mogli imati dosta teškoća da uskladite sve obaveze koje su pred vama. LJUBAV- Priliv pozitivnih emocija, učiniće da sa partnerom postignete važne dogovore. Slobodnim Bikovima povoljno na planu komunikacije sa suprotnim polom. POSAO- Nezadovoljstvo zbog materijalnih prilika, moglo bi se odraziti na motivaciju na poslu. ZDRAVLJE- Premor bi dodatno mogao zakomplikovati vašu zdravstvenu situaciju.


♊ BLIZANCI


Moraćete pokazati više strpljenja, ukoliko želite da naplatite svoj trud. LJUBAV- Partner vam zamera da bežite od problema, pa ćete morati da se dokažete, ukoliko se ne slažete sa njim. Slobodni Blizanci će imati prilike da uživaju u razgovoru sa osobom do koje vam je stalo. POSAO- Obratite pažnju na svoju okolinu, i čuvajte se da ne budete pogrešno shvaćeni. ZDRAVLJE- Pojačana nervoza.


♋ RAK


Neće vam danas prijati rutina, pa bi ste mogli da se oprobate u uvođenje novina, a zvezde vam poručuju: samo napred. LJUBAV- Pooljan period da uz partnera donesete neke važne odluke vezane za budućnost. Slobodni Rakovi će imati sreće, jer ćete uspeti da pokažete sebe u najboljem svetlu pred osobom koja vam se dopada. POSAO- Prilika da nađete dodatni posao, ili novu mogućnost zarade, kroz postojeći. ZDRAVLJE- Opustite se, a ako vam ne ide, pokušajte uz pomoć nekih tehnika ili vežbi.


♌ LAV


Energičnost i spemnost da se suočite sa probemima, učiniće da budete zadovoljni sobom. LJUBAV- Potrudite se da prema partneru pokažete emocije, ali na način koji će to biti i njemu prihvatljivo. Slobodnim Lavovima pomoć od strane prijatelja, kada je u pitanju unapređenje sentimentalnog života. POSAO- Vreme je da zaboravite na neke komentare ili kritike kolega i da se udružite, kako bi postigli zajednički cilj. ZDRAVLJE- Problem sa cirkulacijom, može biti vrlo ozbiljan, posetite lekara ukoliko imate tegoba.


♍ DJEVICA


Pritiskaju vas o obevaze i osećaj odgovornosti, ali uspećete ipak da se izborite sa svim tim zahtevima. LJUBAV- Na partnerskom planu nećete primetiti razloge za zabrinutost, ali sada je vaša pažnja uglavnom usmerena na pitanja karijere. Slobodne Device će imati prijatne susrete, ako pojačate svoje aktivnosti na društvenom planu. POSAO- Mogućnost za dodatnu zaradu. ZDRAVLJE- Povedite više računa o ishrani.


♎ VAGA


Moguće su neke nepredviđene situacije, koje će od vas zahtevati da se suočite i jasno postavite granice. LJUBAV- Budite pažljiviji i taktičniji prema partneru, kako ne bi neki vaš gest prouzrokovao svađu. Slobodne Vage bi mogle imati problem sa nedostatkom vremena, da se posvetite osobi do koje vam je stalo. POSAO- Biće od velike važnosti da ostanete dosledni svojim ciljevima i vrednostima, i da budete spremni da se za to borite. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♏ SKORPIJA


Neka vaša očekivanja zasenila je neizvesnost, što bi moglo da utiče i na celokupno vaše raspoloženje. LJUBAV- Suzdržite se od previše dramatičnog emotivnog ispada pred partnerom. Slobodne Škorpije može pratiti osećaj da sa osobom koju ste nedavno upoznali nešto „ne štima“. POSAO- Moraćete da se prepustite okolnostima, i da sačekate povoljniji momenat za vas. ZDRAVLJE- Oslobodite se negativne energije vežbama ili u teretani.


♐ STRIJELAC


Neko razmimoilaženje u ciljevima ili interesima, danas bi vas moglo usporiti. LJUBAV – Ako imate potrebu za partnerovom pažnjom, pokušajte da do jasno stavite do znanja, kako ne bi ste izazvali neke pogrešne zaključke. Slobodni Strelčevi će biti veoma aktivni u pokušaju da ostvare ljubavnu vezu. POSAO – Sada u velikoj meri zavisite od svoje poslovne okoline ili od kolega. ZDRAVLJE – Više odmarajte.


♑ JARAC


Neće vam pasti teško da se odreknete nekih sitnica ili odmora, kako bi ste završili poslove koji su pred vama. LJUBAV- Imate dovoljno energije, ali i orginalna rešenja, kako da prevaziđete neke nesuglasice sa partnerom. Slobodni Jarčevi bi sada mogli privući jednu osobu, zahvaljući svom držanju ili stilu. POSAO- Ništa sada ne želite da prepustite slučaju, što će dodatno pomoći da sve poslove privedete kraju. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoje zdravlje.


♒ VODOLIJA


Vaša veština, izvlačenja iz komplikovanih situacija, danas će doći do izražaja. LJUBAV- Ako vam se čini da partner previše forsira neke probleme koje treba rešiti, uključite se, za početak bar delimično, kako bi se sačuvao mir. Slobodne Vodolije ne bi trebale da preteruju u provociranju jedne osobe, jer vas to od nje može udaljiti. POSAO- Suzdržite se od povećavanja troškova, a ostali aspekti vašeg poslovanja, odvijaće se na vašu korist. ZDRAVLJE – Promene raspoloženja, mogu biti pojačane.


♓ RIBE


Zatražite danas pomoć, ako imate nekih poteškoća, ali izbegavajte da prikrivate grešku ako je vašim delovanjem došlo do toga. LJUBAV- Suzdržite se od kritika parnera, posebno u vezi onih tema, koje uvek vode u konflikt. Slobodne Ribe privlači jedna osoba, kojoj je teško da priđete, pa bi ste mogli biti vrlo nervozni u njenoj blizini. POSAO- Isplatiće vam se danas iskrenost i otvorenost, više nego bežanje od problema. ZDRAVLJE – Prijala bi vam lagana relaksacija.