Dnevni horoskp za 30.8.2023.horoskop


♈ OVAN


Pratiće vas sreća u današnjim poduhvatima, ali ipak nemojte reagovati ishitreno. LJUBAV- Neke vaše reči mogle bi izazvati nelagodnu situaciju sa partnerom, pripazite na svoj „smisao“ za humor. Slobodni Ovnovi će dobiti elan i polet za nova „osvajanja“ nečije pažnje. POSAO- Proverite sve detalje pre nego stupite u akciju. ZDRAVLJE- Ne rasipajte svoju energiju.


♉ BIK


Neke promena vam sada neće odgovoarati, ali potrudite se da zadržite svoj unutrašnji mir. LJUBAV- Ne dozvolite nikom da se meša u vaš i partnerov odnos. Slobodnim Bikovima predstoji jedno samoispitivanje, kako bi ste mogli da sa više samopouzdanja da delujete u pravcu vaših emocija. POSAO- Ukoliko ste spremni da se dodatno angažujete, situacija će se „složiti“ u vašu korist. ZDRAVLJE- Moguća je pojačana nervoza.


♊ BLIZANCI


Vaša okolina bi mogla biti iznenađena vašim ponašanjem, pokušajte da danas ne budete previše zahtevni. LJUBAV- Uzvratite pažnju kojom vas obasipa voljena osoba i uživajte u zajedničkim trenucima, bez stvaranja tenzije. Slobodnim Blizancima sada jedan prijatelj može dosta pomoći da osvojite osobu do koja vam je stalo. POSAO- Ne obećavajte ono što niste sigurni da ćete ispuniti. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♋ RAK


Može se pojaviti nezadovoljstvo zbog toga što se neke situacije ne odvijaju tempom koji vama odgovara, ali ako uradite sve što je do vas, uspeh neće izostati. LJUBAV- Na planu partnerstva, moraćete verovatno da prihvatite neke stvari, takve kakve su, ako želite mir u kući. Slobodni Rakovi će dobiti informaciju koja će vas obradovati. POSAO- Ako želite da pretposavljeni primete vaš doprinos, morate biti malo strpljivi. ZDRAVLJE- Prijao bi vam neki vid relaksacije.


♌ LAV


Danas je potrebno da budete oprezni i otvoreni za nove mogućnosti, kako ne bi ste propustili prilike koje će se pojaviti. LJUBAV- Možete osloniti na partnera i dobiti podršku koja vam je u ovom trenutku vema potrebna. Slobodni Lavovi bi trebali da se uzdrže od preterane emotivne reakcije, ukoliko dođete u situaciju koja vam ne ide u prilog. POSAO- Pred vama su nove šanse, a mogu se pojaviti u situacijama gde se ne nadate. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♍ DJEVICA


Spremost da istražite mogućnosti i opcije koje vam se nude, mogle bi vam otvoriti nove horizonte. LJUBAV- Ne dozvolite da se u vašu vezu uvuče sumnjičavosti i nepoverenje, već otovoreno porazgovarajte sa partnerom o svemu. Slobodne Device bi sada mogle biti zbunjene nekim gestovima osobe do koje vam je stalo ili obesrabrene izostankom pažnje koju očekujete. POSAO- Oslonite se sada na svoju intuiciju i pratite tok kojom vas ona vodi. ZDRAVLJE- Moguće su promene raspoloženja.


♎ VAGA


Ako razdvojite posao i emocije na vreme, moćićete da postignete dosta u narednom periodu. LJUBAV- Neki zahtevi članova vaše porodice mogli bi vas sada dosta opteretiti, pa pokušajte da ne zapostavite sebe i svoje interese. Slobodnim Vagama koje se viđaju sa nekim, moguće je intenziviranje odnosa i strasti. POSAO- Podrška od kolega i nadređenih, učiniće da ste motivisaniji nego obično. ZDRAVLJE- Dobro se naspavajte.


♏ SKORPIJA


Imaćete dovoljno energije da pokrenete stvari u pravcu realizacije vaših ambicija. LJUBAV- Na porodičnom planu očekuje vas dosta angažovanja i neophodnost da jednom članu posvetite više paženje. Slobodne Škorpije će biti oduševljene jednom osobom koju ste nedavno upouznali i postati svesni koliko je prisutna u vašim mislima. POSAO- Ukoliko danas pregovarate ili imate neki poslovni sastanak, budite oprezni i ne donosite konačne odluke. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♐ STRIJELAC


Kontrolišite danas vašu impulsivnost, kako ne bi ste dospeli u neprijatnu situaciju. LJUBAV- Neko od rodbine, mogao bi uneti pometnju u vašu porodicu. Slobodni Strelčevi će imati uspeha na sentimentalnom planu, ali se suzdržite od komentara koji bi mogli nekom delovati „čudno“. POSAO – Budite strpljiviji i taktičniji u odnosu sa kolegama. ZDRAVLJE – Priliv energije i elana.


♑ JARAC


Pred vama je mogućnost da postignete važne dogovore i usmerite svoje planove u skladu sa time. LJUBAV- Vaš partner će biti znatno osetljiviji, računajte na to, ukoliko primetite da nešto „ne štima“. Slobodni Jarčevi bi trebali da pokažu spremnost da prilagodite svoje obaveze, kako bi proveli vreme sa jednom osobom. POSAO- Međusobno poverenje sada će dobiti dodatni značaj u vašem poslovnom životu. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na vašu ishranu.


♒ VODOLIJA


Potrebno je da sada sagledate širu perspektivu, kako ne bi ste doneli pogrešne zaključke. LJUBAV- U okviru partnerskog odonosa vladaće pozitivna atmosfera, pa možete uživati u zajedničkim aktivnostima. Slobodne Vodolije će biti u dilemi, a rešenje postoji unutar vašeg srca, pa dobro proučite ono što vam signaliziraju emocije. POSAO- Izaberite najbolje opcije koje vam se nude i trudite se da ne rasipate energiju na nebitne stvari. ZDRAVLJE – Čuvajte se infekcija.


♓ RIBE


Imate moć da privučete ljude ka sebi, pa pokušajte da to iskoristite, kako bi danas uživali. LJUBAV- Nemojte prokockati priliku da izgladite odnos sa partnerom. Slobodne Ribe bi mogle ostvariti svoje emotivne želje, ako se odnos nije previše zakomplikovao usled nekih ranijih događaja. POSAO- Neko će vam biti zahvalan na savetu ili pomoći. ZDRAVLJE – Uzimajte više tečnosti.