Dnevni horoskop za 29.8.2023.horoskop


♈ OVAN


Mogli bi ste danas postići dosta na planu unapređenja odnosa, kako partnerskih tako i prijateljskih. LJUBAV- Opuštena situacija u porodičnom domu, pogodovaće za razgovore sa partnerom o bitnim pitanjima vaše veze. Slobodni Ovnovi bi danas mogli imati uspeh u udvaranju. POSAO- Jedan prijatelj će vam biti zahvalan za pomoći koju mu pružate. ZDRAVLJE- Opusite se, to će vas najpre oporaviti.


♉ BIK


Ne budite distancirani od drugih ljudi, zadovoljstvo možete doživeti iako možda neće biti sve onako kako ste to unapred zamislili. LJUBAV- Pokažite više razumevanja prema partneru, jer će vam se to uskoro vratiti dobrim. Slobodni Bikovi ne bi trebali da odbiju druženje ili odlazak sa prijateljima u provod, ma koliko vam se činilo da to nije ono što vam je sada potrebno. POSAO- Moguć je problem u komunikaciji sa starijom osobom. ZDRAVLJE- Oslonite se na svoju unutrašnju energiju.


♊ BLIZANCI


Iskoristite današnji dan da se oslobodite stresa i pokušajte da „uštedite energiju“ za nedelje koja vam dolazi. LJUBAV- Trudite se da ne prenesete svoju nervozu i na partnerski odnos. Slobodnim Blizancima zvezde savetuju da budete taktični i strpljivi, ako želite nekog da osvojite. POSAO- Poklonite više pažnje planiranju, kako bi ste iskoristili sve svoje potencijale, a bez uzaludnog rasipanja energije. ZDRAVLJE- Prijala bi vam lagana šetnja.


♋ RAK


Zakoračite sigurno ka prilikama koje vam se danas pružaju i uživajte u onome što vam sada donose. LJUBAV- Ukoliko želite „osvežite“ vaš odnos sa partnerom, danas će vam se pružiti povoljna prilika za to. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, jedan vaš orginalni gest, mogao bi oduševiti jednu osobu u vašoj okolini, kojoj se već duže vreme dopadate. POSAO- Iz čiste zabave, danas bi se mogla roditi jedna ideja, koja bi vam mogla pomoći da unapredite svoje poslovanje. ZDRAVLJE- Vašem organizmu je preko potreban odmor.


♌ LAV


Bez spremnosti da sarađujete sa drugima, danas nećete puno toga moći da postignete. LJUBAV- Ne dozvolite da se produbi distanca sa partnerom, zbog vaše samovolje. Slobodni Lavovi bi trebali da pripaze na svoje reči i smisao za humor, ako ne želite da nekog slučajno povredite. POSAO- Otvorenost i iskreni odnos prema kolegama, pomoći će da unapredite poslovanje. ZDRAVLJE- Posmatrajte sve oko vas sa vedrije strane.


♍ DJEVICA


Ne dozvolite da tuđa nervoza utiče na vas i ne uzimajte k srcu baš sve postupke nekih osoba oko vas. LJUBAV- U porodičnim odnosima mogući su nesporazumi, pokušaje da zadržite distancu kako se konflikt ne bi produbio. Slobodnim Devicama prijaće da se usresredite na svoje želje i pokušate otkriti kakvog partnera želite za sebe u narednom periodu. POSAO- Prijaće vam neki kućni poslovi, ili neke kreativne delatnosti. ZDRAVLJE- Mogući su problemi, čuji se uzrok nalazi u neodgovoarjućoj ishrani.


♎ VAGA


Povoljan period za ličan razvoj i preduzimanje svih aktivnosti u kojima ćete sebe nadograđivati. LJUBAV- Ako ste uspeli da se usaglasite sa partnerom oko bitinih pitanja, danas je pred vama jedan miran i prijatan dan. Slobodnim Vagama zvezde savetuju da sada nikako ne odustaju od potrage za srodnom dušom, jer se šanse za vas uvećavaju, ali morate biti aktivni u tom nastojanju. POSAO- Prijaće vam novi izazovi na poslu, jer ćete se odlično snaći u novonastalim situacijama. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih tegoba.


♏ SKORPIJA


Znate da je svaki period prolazan, pa budite strpljivi, ukoliko se sada ne osećate kao neko ko je „u svom elementu“. LJUBAV- Budite pažljivi prema partneru, kako ne bi ste iskalili svoje nezadovoljstvo na njega, a koje zapravo sa njim i nema veze. Slobodnim Škorpijama sada treba više zabave, potražite je i uživajte u malim stvarima. POSAO- Ovaj period možete iskoristiti da potražite alterantivna rešenja za probleme koji vas u vezi posla muče. ZDRAVLJE- Iskoristite moć svoje autosugestije da povratite raspoloženje.


♐ STRIJELAC


Neka pitanja vezana za vaš dom ili porodicu, sada će dobiti primat i priliku da realizujete svoje planove. LJUBAV- Neće vam sada teško pasti domaće obaveze jer ćete imati u vidu napredak i prosperitet vaše porodice. Slobodne Strelčeve očekuje dinamičan dan i mogućnost da upoznate neke nove osobe. POSAO – Uspećete da unapredite komunikaciju sa saradnicima u narednom periodu. ZDRAVLJE – Uživaćete danas u aktivnostima i fizičkom naporu.


♑ JARAC


Osetićete polet i želju da se dodatno angažujete, pa iskoristite dan na najbolji način.

LJUBAV- Ukoliko ste planirali da ostanete kod kuće i veče provedete sa partnerom, očekuje vas prijatna atmosfera. Slobodni Jarčevi će možda osetiti potrebu da malo „prikoče“ kada je u pitanju razvoj odnosa sa jednom osobom, koju ste nedavno upoznali.  

POSAO- Povoljnosti na planu komunikacije, omogućiće vam dodatnu podršku da nastavite u smeru u kom ste započeli svoja ostvarenja.

ZDRAVLJE- Emotivna preosetljivost, pokušajte biti staloženiji.


♒ VODOLIJA


Ako vam u ovom periodu neke aktivnosti ne idu po zamišljenom planu, strpite se još malo i ne donosite ishitrene odluke. LJUBAV- Iznenađenje koje vam je partner pripremio možda vas neće toliko iznenaditi, ali ako osmislite orginalan način da se zahvalite, zadovoljstvo bi moglo biti obostrano. Slobodne Vodolije bi danas mogle da iskoriste svoj magnetizam i privučete sebi osobu do koje vam je stalo. POSAO- Pripazite na pravne aspekte posla kojim se bavite i izbegavajte sada bilo kakve mahinacije. ZDRAVLJE – Potrebna vam je relaksacija.


♓ RIBE


Čuvajte se da ne postanete predmet nekog skandala, ili intriga i ogovaranja. LJUBAV- Na planu partnerstva mogući su problemi, pokušajte da kontrolišete svoje ponašanje. Slobodnim Ribama zvezde savetuju da danas posebno obratite pažnju na sopstvene postupke. POSAO- Pokušajte da se više koncentrišete na ono što radite, problem vam može praviti konfuznost. ZDRAVLJE – Moguća je glavobolja.