Dnevni horoskop za 28.8.2023.horoskop


♈ OVAN


Ako pratite danas svoje srce, moglo bi vas usmeriti na akcije u kojima možete doživeti lepe trenutke. LJUBAV- Posvetite više svog vremena partneru jer vas se uželeo. Slobodne Ovnove očekuje zanimljiv susret. POSAO- Danas nemojte da preuzimati na sebe nikakvu odgovornost. ZDRAVLJE- Vašem organizmu je potrebno više odmora.


♉ BIK


Mogli bi ste danas doći u stituaciju da pomognete nekome u nevolji. LJUBAV- Partner ozbiljno računa na vas, pa nemojte prokockati poverenje koje ima prema vama. Slobodni Bikovi bi mogli danas da zasijaju, zbog povoljnog razvoja situacije na emotivnm planu. POSAO- Imate dovoljno kreativnosti, ali ako se budete previše umarali, vaša efikasnost će slabiti. ZDRAVLJE- Dobro se naspavajte.


♊ BLIZANCI


Ako vam se čini da se vaš život odvija u željenom pravcu, pokušajte da napravite nove planove za budućnost. LJUBAV- Ako ste prećutali partneru nešto, postoji mogućnost da danas to nasluti, pa se potrudite da ne dođete u nepriliku. Slobodnim Blizancima prilika za flert. POSAO- Budite oprezni u trošenju novca. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa kostima ili sa zglobovima.


♋ RAK


Mogli bi ste naići na izazovne situacije koje bi u vama mogle pokrenuti bes, ali ostanite pribrani. LJUBAV- Ne dozvolite da vas partnerove reči izprovociraju, pa da izgubite kontrolu nad sobom. Slobodni Rakovi bi mogli biti uvučeni u situaciju koju vas neće oduševiti, pa se pripazite „lošeg društva“. POSAO- Nekom će koristiti vaš savet u vezi poslovnih mogućnosti ili započinjanja zajedničkog posla. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♌ LAV


Zaokupljnost sopstvenim potrebama danas danas vas može udaljiti od bliskih osoba. LJUBAV- Povoljan dan da provedete više vremena sa partnerom, ali nemojte zapostavljati njegove potrebe. Slobodni Lavovi bi mogli doći u situaciju u kojoj će doći do porasta privlačnosti. POSAO- Čuvajte se ljubomore nekih vaših kolega, i svoje tajne držite dalje od njih. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa krvnim pritiskom.


♍ DJEVICA


Pred vama su važne odluke u životu, ostanite mirni i zakoračite sigurnim korakom. LJUBAV- Rešenje za situaciju koju imate sa partnerom leži u vašem srcu, pa zanemarite ovog puta potrebu da analizirate i poslušajte to što vam srce govori. Slobodnim Devicama prilika da unaprede svoj emotivni život. POSAO- Ne brinite preveiše zbog posla, jer ćete uspeti da stignete sve što ste planirali. ZDRAVLJE- Poboljšajte svoj imunitet.


♎ VAGA


Mislite pozitivno i preuzmite akciju, sve ostalo će se samo sklopiti. LJUBAV- Ne propustite priliku da sa partnerom izađete ili posetite neke prijatelje. Slobodnim Vagama na pomolu je romantično veče u kome bi vas neko mogao sasvim očarati. POSAO- Izbegnite da na sebe preuzmete tuđu krivicu ili da se zbog drugog izvinjavate. ZDRAVLJE- Prijalalo bi vam više aktivnosti ili da počnete da radite neke vežbe.


♏ SKORPIJA


Dajte sebi sada više vremena i sa više strpljenja osmislite svoje akcije. LJUBAV- U društvu partnera mogli bi ste se danas osećati dobro i sve su prilike da ćete tako najbolje „napuniti baterije“. Slobodnim Škorpijama, prijala bi neka vrsta izleta ili boravka u prirodi sa osobom koja vam je simpatična. POSAO- Danas nije povoljan dan za poslovne aktivnosti, pa ne dozvolite da budete obeshrabreni, ako nešto ne krene po planu. ZDRAVLJE- Uravnotežite svoju unutrašnju energiju.


♐ STRIJELAC


U vašem životu bi se sada mogle desiti neke promene, veoma korisne po vas. LJUBAV- Ako želite da sa partnerom porazgovarate o planovima za budućnost, sada je povoljan momenat za to. Slobodnim Strelčevima, uspeh na sentimentalnom planu, mogle bi doneti vaše komunikacijske veštine. POSAO - Opustite se i pokušajte da se fokusirate samo na poslove koji vas ispunjavaju i čine srećnom. ZDRAVLJE – Usmerite svoju energiju na poboljšanje fizičke kondicije.


♑ JARAC


Vreme je da se osvrnete oko sebe i završite neke poslove koji čekaju na to već duže vreme. LJUBAV- Pokušajte da se posvetite porodičnim pitanjima koja su u proteklom periodu bila zanenarena. Slobodnim Jarčevima prijatni trenutci uz prijatelje ili na privatnoj zabavi. POSAO- Savet starijeg kolege bi vam mogao otvoriti nove perspektive. ZDRAVLJE- Više se odmarajte, a manje brinite.


♒ VODOLIJA


Eliminišite sumnju u sebe, odagnajte strahove i ne dozvolite da vas pokolebaju da uradite ono što ste naumili. LJUBAV- Neka zajednička aktivnost ili kraći put, moglo bi da bude koristan za vaš odnos sa partnerom. Slobodnim Vodolijama moguće je ispunjenje želja, ali je potrebno da budete spremni na prilagošavanje. POSAO- Klonite se danas ljudi koji vas zamaraju. ZDRAVLJE – Pokušajte da suzbijete nervozu u sebi.


♓ RIBE


Ako ste želeli da donesete neke odluke, sada je za vas povoljna prilika. LJUBAV- Ako ste previše povučeni, vaš partner bi to moga pogrešno da protumači. Slobodnim Ribama bi susret sa starim prijateljem mogao da pokrene nova sentimentalna osećanja. POSAO- Uključite više takta i diplomatije u vaša poslovne poduhvate. ZDRAVLJE – Bez ozbiljnijih zdravstvenih problema.