Dnevni horoskop za 16.8.2023. g.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Trudite se da obuzdate svoj temperament prema parneru i ne planete zbog sitnice. Slobodnim Ovnovima će neko od prijatelja biti spreman da pomogne, da dođete do jedne osobe. POSAO- Finansijska situacija će se poboljšati. ZDRAVLJE – Razmišljajte pozitivno.


♉ BIK


Zahvaljujući dobrim potezima koje ste primenili u prethodnom periodu, vaš trud će se isplatiti. LJUBAV- Prijaće vam da se prepustite predlogu koji će vam partner uputiti. Slobodnim Bikovima zvezde sugerišu da ne preterate u ljubavnom zanosu, pokušajte da situaciju sagledate realnije. POSAO- Imaćete priliku da ostvarite još jedan vid zarade. ZDRAVLJE- Izbegavajte začinjenu hranu.


♊ BLIZANCI


Zahvaljujući dobrim potezima koje ste primenili u prethodnom periodu, vaš trud će se isplatiti. LJUBAV- Prijaće vam da se prepustite predlogu koji će vam partner uputiti. Slobodnim Bikovima zvezde sugerišu da ne preterate u ljubavnom zanosu, pokušajte da situaciju sagledate realnije. POSAO- Imaćete priliku da ostvarite još jedan vid zarade. ZDRAVLJE- Izbegavajte začinjenu hranu.


♋ RAK


Nedostatak objektivnosti i idealizovanje drugih, mogao bi učiniti da se ne osećate baš sjajno. LJUBAV – Otvorenim razgovorom, možete rešiti jedan problem u vezi koji vas već neko vreme muči. Slobodni Rakovi zvezde sugerišu da nađete načina da se zabavite i opustite. POSAO- Posmatrajte svoju pozicuju sa stanovišta mogućnosti, a ne sa stanovišta ograničenja, ako želite promene na bolje. ZDRAVLJE- Moguća je alergija ili osip po koži.


♌ LAV


 Dajte sebi više vremena, kako bi ste mogli da donesete ispravne odluke. LJUBAV- Posvetite partneru malo više vremena. Slobodnima Lavovima na ljubavnom planu moguć je neočekivani splet događaja. POSAO- Zadržite svoje ideje za sebe, dok ih ne sprovedete u delo. ZDRAVLJE- Bez ozbiljnijih komplikacija.


♍ DJEVICA


Procenite vaše planove za blisku budućnost i unesite korekcije koje će vas ubrzati. LJUBAV- Imaćete prijatne trenutke sa partnerom u nekom većem društvu prijatelja. Slobodnim Devicama prilika da se sa nekim zbližite. POSAO- Spremni ste da uložite više truda, ali samo ako vidite priliku za većom zaradom. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♎ VAGA


Lakoća sa kojom radite i završavate svoje obaveze, pomaže vam da zračite pozitivno. LJUBAV – Uživaćete u vremenu provedenim sa partnerom. Slobodnim Vagama će se društveni život intenzivirati, a mogući su i pozivi za drženje sa više strana. POSAO- Jedino što sada može stati na put vašem uspehu su tuđe greške. ZDRAVLJE- Pojačajte svoj imunitet.


♏ SKORPIJA


Čuvajte se od nepromišljenih poteza i reagovanja, jer time možete ugroziti svoju reputaciju. LJUBAV- Ne provocirajte partnerovo strpljenje, ljubomornim scenama i netolerancijom. Slobodne Škorpije će imati koristi, ako se potrudite da budete ljubaznije prema osobi koja vam je dala do znanja da joj se dopadate. POSAO- Pričekajte malo, pre nego donesete neku važnu odluku. ZDRAVLJE- Pojačana napetost.


♐ STRIJELAC


Iako vam je trenutna situacija nepovoljna, i muči vas nezadovoljstvo, to neće dugo potrajti. LJUBAV- Partner vam sada puno može pomoći da prebrodite ovaj period. Slobodnim Strelčevima prilika da se zaljube. POSAO- Mogući su loši finansijski potezi, zato ne preduzimajte nikakve drastične korake na tom planu. ZDRAVLJE – Ne dozvolite stresu da vas obuzme.


♑ JARAC


Imaćete dosta energije da se suočite sa izazovima i pobedite ih svojom upornošću. LJUBAV- Ne ustručavajte se da iznesete svoje mišljenje, čak i ako znate da se partner neće odmah sa tim složiti. Slobodnim Jarčevima prijatni trenuci u društvu starih prijatelja. POSAO- Neke promene na poslu vama će posebno ići u prilog. ZDRAVLJE- Bez većih komplikacija.


♒ VODOLIJA


Pred vama su situacije koje zahtevaju predanost i koncentraciju. LJUBAV- Sklonost da partnera da učinite zbunjenim ili dovedete u neku zabludu, uopšte vam danas neće ići u prilog. Slobodnim Vodolijama moguća ljubavna avantura. POSAO- Ne ulazite sada u rizične poslovne situacije. ZDRAVLJE- Neke male promene na vašem izgledu, mogu učiniti da se bolje osećate.


♓ RIBE


Neke vaše veštine danas bi mogle doći do izražaja i pomoći vam da rešite jedan tekući problem. LJUBAV- Privrženost partneru, omogućiće da danas oboje zaboravite na neke ranije nesuglasice. Slobodnim Ribama će biti potrebno da se nađete sa nekim ko vas istinski razume. POSAO- Budite oprezni ako radite u timu. ZDRAVLJE- Ne ignorištite signale koje vam šalje organizam.