Dnevni horoskop za 12.7.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ništa vam ne ide od ruke. Moguć je sukob sa šefom ili autoritetom. Izbegavajte brze i nepromišljene odluke jer ćete pogrešiti. LJUBAV - Prija vam dopisivanje sa jednom zanimljivom osobom kojoj ćete želeti da pomognete da reši jedan problem. ZDRAVLJE - Nesanica.


♉ BIK


POSAO - Preko poslovnih saradnika dobijate informacije koje će vas iznenaditi. Prijatelji imaju lošu nameru. LJUBAV - Popularni ste kod suprotnog pola ali nedovoljno zainteresovani da se upustite u ozbiljnu vezu. ZDRAVLJE - Budite oprezni na radnom mestu.


♊ BLIZANCI


POSAO - Okruženi ste i dobrim i lošim saradnicima. Pošto oduvek dobro vladate informacijama, saznajate jednu istinu na vreme. LJUBAV - Osoba iz inostranstva je zainteresovana za vas. Vi ste u dilemi da li bi vam takva veza donela kakvo dobro. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Brigu vam zadaju ukućani i porodične obaveze. Pozovite majstora ako vam je nešto u kvaru. Vesti iz daleka. Neprijatan razgovor. LJUBAV - Možete se razočarati u osobu sa kojom se danima tajno dopisujete ili imate kakvu tajnu nadu. ZDRAVLJE - Bolovi u leđima. Oprez u saobraćaju.


♌ LAV


POSAO - Osoba iz porodice vas laže i zavlači vas. To može prozrokovati sukobe sa članovima familije ili sa autoritetom. LJUBAV - Partner menja svoj pristup prema vama, tako da možete da očekujete mnogo opuštenije i zanimljivije odnose. ZDRAVLJE - Proverite srce. Bolovi u leđima.


♍ DJEVICA


POSAO - Osoba iz inostranstva može vam se otvoreno suprotstaviti. Za veći uspeh potrebno je dodatno znanje. LJUBAV - Partner je uvek sentimentalan prema vašoj porodici. Imate njegovu pomoć. ZDRAVLJE - Želudac vam igra od nervoze.


♎ VAGA


POSAO - Vaš poslovni protvnik želi da utiče na vaše prijatelje i kolege, kao i da ih prevede na svoju stranu. LJUBAV - Partner nikako nema sreće kada je posao u pitanju. Sve što preduzme u ovom periodu izjaloviće se. ZDRAVLJE - Loše spavate.


♏ SKORPIJA


POSAO - I dalje traju problemi između vašeg poslodavca i kolega. Ni vi niste potpuno neutralni. LJUBAV - Ako ste u braku, najlepše ćete se osećati u krugu porodice. Partner najavljuje promene koje će vam prijati. ZDRAVLJE - Bolovi u želudcu.


♐ STRIJELAC


POSAO - Biće potrebno da brzo donosite odluke. Mozak vam radi 100 na sat, ali treba se setiti svega u trenutku. LJUBAV - Problemi preko dece ukoliko ih imate. Ostali Strelčevi se mogu razočarati u osobu iz daleka. ZDRAVLJE - Oprez u saobraćaju.


♑ JARAC


POSAO - Ukoliko vučete poteze samo da bi se osvetili jednoj osobi, to vam neće doneti ništa dobro. Manji dobitak. LJUBAV - Partner saznaje neke tajne vezane za članove porodice. Jedna osoba jedva čeka da vas vidi. ZDRAVLJE - Vodite zdraviji način života.


♒ VODOLIJA


POSAO - Morate biti vrlo lukavi da bi završili sve poslove na vreme. Moguće nesuglasice sa autoritetom zbog novca. LJUBAV - Partner se previše opustio, te ne razmišlja kako će da radi i zaradi novac, već gde će potrošiti svoje slobodno vreme. ZDRAVLJE - Moguća prehlada.


♓ RIBE


POSAO - Pokušavate da zauzmete neutralni stav u moru sukoba oko vas. Jedna osoba vam se obraća za savet. LJUBAV - Partner može imati zdrastvenih problema, te je potrebno da mu se dodatno posvetite. ZDRAVLJE - Malaksalost.