Dnevni horoskop za 9.6.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Partnera možete pridobiti za neke svoje ideje, ali ne zaboravite da je potrebno da više povedete računa o njegovim emocijama. Slobodni Ovnovi će uživati prilikom zavođenja jedne osobe. POSAO- Povoljan period za unapređenje komunikacije sa kolegama na poslu. ZDRAVLJE- Mentalna napetost.


♉ BIK


LJUBAV- Partner će vam jasno staviti do znanja koliko mu značite. Slobodni Bikovi mogu da se nadaju da će u njihov život ući osoba koja će ga značajno promeniti, na bolje. POSAO- Potrudite se da završite poslove koje ste do sada izbegavali. ZDRAVLJE- Okrepiće vas vežbe disanja.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- U parnerskom odnosu moglo bi doći do nekih suočavanja, pripazite da se ne izrodi i u optuživanje. Slobodnim Blizancima će prijati susret sa osobom kojoj možete da se poverite. POSAO- Pripazite da vam danas ne promaknu neke poslovne šanse. ZDRAVLJE- Unesite neke promene u svoju ishranu.


♋ RAK


LJUBAV- Ne budite previše kritični prema partneru. Slobodnim Rakovima jedan susret mogao bi da zada dosta emotivnih muka, ako niste spremni da priznate da ste se zaljubili. POSAO- Na poslu bi ste sada morali više da se dokazujete. ZDRAVLJE- Više se odmarajte.


♌ LAV


LJUBAV- Situacija u partnerskom odnosu će se popraviti, ali i dalje je moguće da dođe do manjih trzavica. Slobodnim Lavovima kojima se sviđa neko koga su upoznali preko posla, mogu očekivati sada razvoj te romanse. POSAO- Jedna ženska osoba će vam pomoći da napravite važan korak u vašoj karijeri. ZDRAVLJE – Dobar period da započnete sa nekim vežbama, ako ste fizički neaktivni.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Budite inicijator zajedničkih aktivnosti, ukoliko želite pozitivne promene u vezi. Slobodne Device koje znaju kakvu osobu pored sebe žele, sada ne trebaju da gube vreme, već se pokrenite i nametnite, na suptilan način. POSAO- Oslonite se na znanje i iskustvo koje posedujete. ZDRAVLJE- Oslobodite se viška energije.


♎ VAGA


LJUBAV- Parner će promeniti vaša raspoloženje, sa nekom malom, sitnom pažnjom. Slobodne Vage sada ne bi trebale da pristaju na komunikaciju sa nekim ko vas je već povredio. POSAO- Oslonite se na pomoć uticajnijih osoba, to će se više isplatiti nego da sada sami krčite put. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Moguće je da vas prati osećaj da patrner pred vas postavlja nerealne zahteve i da zbog toga dođe do manjih prepirki. Slobodnim Škoprijama koji imaju na umu jednu osobu zbog strasti koje vam pobuđuje, mogli bi biti iznenađeni kada je bolje upoznate, jer će imati da vam ponudi više nego što možete da pretpostavite. POSAO- Neke stvari koje su vam u prethodnom periodu ndostajale da bi ste sklopili celinu, sada će se pojaviti. ZDRAVLJE- Emotivna neravnoteža.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Neki, među zauzetim pripadnicima, mogli bi sada biti skloni flertu izvan veze. Slobodnim Strelčevima koji su u potrazi za srodnom dušom, prilika da nekog upoznaju preko bliskih prijatelja. POSAO- Povoljno za one koji se bave kreativnim poslovima. ZDRAVLJE – Provedite što više vremena na otvorenom.


♑ JARAC


LJUBAV- U zavisnosti od toga koliko vam je stalo do vaše sadašnje veze, imaćete snage da popravite trenutnu situaciju. Slobodnim Jarčevim oprez da ne bi slučajno izazvali loše raspoloženje kod osobe koja vam se dopada. POSAO- Budite staloženi i ne očekujte rezultate preko noći. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda usled nesmotrenosti.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Potrebno vam je da partnera imate kraj sebe kao prijatelja, pa se ne libite da sada budete otvoreniji, ma kakav vas problem mučio. Slobodne Vodolije će očarati nekog, svojim lucidni duhom. POSAO- Ukoliko ne zadobijete podršku okoline, situacija na poslu bi mogla biti puna frustracija. ZDRAVLJE – Promenljivo raspoloženje.


♓ RIBE


LJUBAV- U vezi su moguća razna previranja, ali kakva god da bude atmosfera, pokretač će biti potreba za više ljubavi. Slobodnim Ribama koje su već zaljubljenje, zvezde savetuju da se prepuste zbivanjima i opuste uživajući u lepim emocijama. POSAO- Trudite se da se ne zamerite nikome od kolega. ZDRAVLJE – Pokušajte da promenite stav o štetnim navikama.