Dnevni horoskop za 4.6.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Imate podršku od partnera u ovom periodu. Slobodni Ovnovi koji su već pokazali naklonost jednoj osobi, ne bi trebali da nastave da forsiraju, već pričekajte strpljivo reakciju koja sledi. POSAO- Povoljna mogućnost da se izborite za bolji status na poslu. ZDRAVLJE- Budite fizički aktivni.


♉ BIK


LJUBAV- Potrudite se da ne dođete u situaciju da ishitreno reagujete zbog nekog partnerovog postupka. Slobodni Bikovi bi trebali da izbegavaju flert na poslu. POSAO- Saradnja sa drugima sada zavisi od vašeg nivoa samopouzdanja. ZDRAVLJE- Uravnotežite emocije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner će biti zabrinut zbog nekih svojih problema, što kod vas može izazvati osećaj da ste zapostavljeni. Slobodnim Blizancima mogućnost da se zaljubite na prvi pogled. POSAO- Uznemirenost zbog finansijske situacije mogla bi ozbiljno da naruši vašu efikasnost na poslu. ZDRAVLJE- Moguća je upala uha.


♋ RAK


LJUBAV- Budute danas odmereniji prema partneru, ako želite da ga pridobijete za svoje ideje. Slobodnim Rakovima će uživati u igri zavođenja. POSAO- Povoljno da napravite bolji finansijski plan za budućnost. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na ishranu.


♌ LAV


LJUBAV- Pokažite danas više strpljenja i razumevanaj za partnera. Slobodni Lavovi koji žele da obnove kontakt sa jednom osobom, imaće u tome uspeha . POSAO- Imaćete danas podršku od nadređenih. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na ispravnost hrane koju uzimate, posebno na rok trajanja.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ukoliko vas muči ljubomora vašeg partnera, nećete je se rešiti ako mu se pravdate. Slobodne Device bi mogle dobiti poziv da se nađu u većem društvu. POSAO- Trudite se da ne odugovlačite i da se ne zadržavate previše na sitnice. ZDRAVLJE- Raspoloženje se popravlja.


♎ VAGA


LJUBAV- Ostanite dosledni svojim uverenjima i ne odustajte sada lako od njih, zarad partnerovih ideala. Slobodnim Vagama zvezde savetuju da se pripaze od osobe koje ne želi da druženje preraste u nešto ozbiljnije. POSAO- Budite danas posebno oprezni ako treba da potpišete neki dokument. ZDRAVLJE- Bez komplikacija.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Očekuju vas dobri odnosi sa partnerom, ako se slažete po pitanju predstojećih aktivnosti koje treba u domu da uradite. Slobodne Škorpije će uživati u društvu osobe koja vam se otvoreno udvara. POSAO- Povoljno za one koji rade u većim organizacijama. ZDRAVLJE- Potrebno vam je više sna.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Pokušajte da sagledate kakav je vaš uticaj na partnera i prema tome odredite zajedničke aktivnost, kako ne bi došlo do novih tenzija. Slobodnim Strelčevima moguća je vest koja vas baš neće oduševiti, od strane nekog ko vam se sviđa. POSAO- Ne budite danas nestrpljivi prema poslu koji treba da se realizuje, jer bi moglo doći do nekih prospusta. ZDRAVLJE – Moguće su stresne situacije.


♑ JARAC


LJUBAV- Jedan partnerov savet danas će vam posebno koristiti. Slobodnim Jarčevima jedini problem sada može da prestavlja nedostatak vremena da se posvetite osobi koja vam se dopada. POSAO- Imajte više razumevanja za kolege na poslu. ZDRAVLJE- Proverite krvnu sliku.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ne dovodite danas partnera u zabunu nekim svojim kontradiktornim izjavama. Slobodne Vodolije koje imaju avanturistički način života, mogle bi upoznati osobu koja će na vas ostaviti jak utisak. POSAO- Moguće su manje koplikacije oko isplate ili naplate nekog duga. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♓ RIBE


LJUBAV- Ako ste primetili da se partner uozbiljio prema vama, možda je vreme da o razlozima porazgovarate, dok još nije kasno. Slobode Ribe koje se dvoume na emotivnom planu, zvezde savetuju da još malo pričekate sa konačnom odlukom. POSAO- Pazite šta izjavljujete pred kolegama. ZDRAVLJE- Moguća je upala grla.