Dnevni horoskop za 3.6.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Dobar period da sa partnerom isplanirate naredni period. Slobodnim Ovnovima su moguće manje nesuglasice sa jednim prijateljem suprotnog pola. POSAO- Nova prilika da unapredite svoj poslovni angažnam. ZDRAVLJE- Moguće su manje tegobe ako bolujte od reumatizma.


♉ BIK


LJUBAV- Pred vama će se naći neki manji porodični problemi, koje ćete lako prevazići zahvaljujući podršci partnera. Slobodni Bikovi koji nisu zadovoljni kako se odvija situacija na emotivnom planu, sada ulaze u period u kome će biti više dinamike i prilika. POSAO- Povoljno za one koji se bave kreativnim poslovima. ZDRAVLJE- Ograničite sebi unos slatkiša.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Moguće su tenzije u vezi, pokušajte da kontrolišete svoj temperament. Slobodnim Blizancima je ovo povoljan period za druženja i izlaske, kako preko dana tako i u večernjim časovima. POSAO- Izbegnite da danas uđete u raspravu sa pretpostavljenima. ZDRAVLJE- Prijaće vam rekreacija u prirodi.


♋ RAK


LJUBAV- Mogućnost da sa partnerom izgladite neke nesporazume i da se zbližite. Slobodnim Rakovima zvezde savetuju da preispitate sada svoje emocije, da bi ste znali kakvu vezu u budućnosti želite. POSAO- Poslu pristupate sa više elana, moguća je bolja zarada. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♌ LAV


LJUBAV- Napetost, koju osećate u blizini partnera, posledica je nekih njegovih zahteva koje vi ne znate kako da ispunite. Slobodni Lavovi bi trebali da izbegavaju osobe koje stalno nešto kritikuju, jer ćete se u njihovom društvu osećati iscrpljeno i nervozno. POSAO- Ako ostanete dosledni svojim ciljevima, možete očekivati finansijsku korist. ZDRAVLJE- Bez komplikacija.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Nekome od članova porodice biće potrebna vaša pomoć ili dodatna podrška. Slobodnim Devicama će prijati da provedu malo vremena sa osobom koja vas razume i spremna je da vas sasluša. POSAO- Od velike je važnosti da uspostavite prioritete. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa cirkulacijom.


♎ VAGA


LJUBAV- Partner vas stavlja u situaciju da donesete odluku, a na vas to može uticati vrlo nepovoljno. Slobodnim Vagama mogućnost da se jedna osoba izvini ili pokuša da ponovo uspostavi sa vama prijateljstvo. POSAO- Jedini način da se zaštite od ljudi koji vam nisu blagonakloni je da ostanete uporni i dosledni sebi. ZDRAVLJE- Neki tretman lepote, podićiće vam samopouzdanje.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Vaša osećanja prema partneru su stabilna, ali nemate uvek isti način da ih izrazite, što partnera pomalo zbunjuje. Slobodne Škorpije koje su raspoložene da uđu u vezu, moraće još malo da pričekaju, zbog potrebnog prilagođavanja druge strane. POSAO- Izbegavajte zaduživanja u ovom periodu. ZDRAVLJE- Uravnotežite svoj temperament.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Distanciranost od partnera odraz je vaše potrebe da uspostavite jaču vezu sa samim sobom. Slobodnim Strelčevima zvezde savetuju da obratite pažnju na nečiji pokušaj da se nađe u vašoj blizini. POSAO- Vaša prednost je u tome, što ste sposobni da se ne obazirete na ono što o vama govore sitne duše. ZDRAVLJE – Privedite što više vremena na otvorenom.


♑ JARAC


LJUBAV- Ukoliko ste u stabilnoj vezi, dobar je period da planirate brak. Slobodne Jarčeve bi mogla da muči nesigurnost, kada je u pitanju želja da prvi napravite korak ka jednoj osobi. POSAO- Ukoliko želite da ostvarite svoj cilj, budite spremni da ćete morati malo da se pomučite. ZDRAVLJE- Pokušajte biti opušteniji.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Neko lepo iznenađenje očekuje vas od jednog člana porodice. Slobodne Vodolije bi trebale da izbegavaju da srljaju u vezu u ovom periodu. POSAO- Izbegnite danas ponude koje vam obećavaju laku zaradu. ZDRAVLJE- Pokušajte da svesno izgrađujete pozitivne misli.


♓ RIBE


LJUBAV- Dogovor kuću gradi – pa ne donostite odluke mimo volje partnera. Slobodim Ribama situacija na emotivnom planu se iznenada može zakomplikovati ako se ponašate sebično. POSAO- Ukoliko želite da se na poslu stvari preokrenu u vašu korist, moraćete da napravite neke ustupke. ZDRAVLJE- Pokušajte da se više aktivirate na fizičkom planu.