Dnevni horoskop za 14.4.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Imaćete danas priliku da povećate bliskost sa partnerom. Slobodnim Ovnovima, koji se sa nekim viđaju potajno, slede uzbudljivi događaji. POSAO- Imaćete danas više elana, ali ćete imati uspeha samo ukoliko budete dovoljno istrajni. ZDRAVLJE- Moguć je pad imuniteta.


♉ BIK


LJUBAV- Imate sada dosta razloga da budete zadovoljni kako se vaša veza razvija. Slobodnim Bikovima mogućnost da se sretnu sa osobom iz svoje emotivne prošlosti. POSAO- Moguće su sitacije na poslu koje ćete doživeti stresno, ali ako ne reagujete ishitreno, jer će se to brzo rešiti. ZDRAVLJE- Dobar period da započnete da nekim vežbama.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Preispitajte svoja očekivanja od partnera, možda je vreme da ih malo redukujete. Slobodnim Blizancima će imati danas sreće kada su emotivni odnosi u pitanju. POSAO- Povoljno za one koji se bave kretativnim delatnostima. ZDRAVLJE- Bez većih poteškoća.


♋ RAK


LJUBAV- Pokušajte da sagledate širu sliku a ne da se nervirate zbog sitnica. Slobodni Rakovi bi mogli da dobiju neku zanimljivu poruku ili signal koji će vas odobrovoljiti. POSAO- Ukoliko danas izostane konkretizacija vašeg rada, mogli bi ste postati vrlo mrzovoljni. ZDRAVLJE- Moguće su manje tegobe.


♌ LAV


LJUBAV- Ne budite nameljivi prema partneru, kada su u pitanju neki vaši planovi, možete izazvati kontra-efekat. Neki, među slobodnim Lavovima će biti spremni da preduzmu konkretne korake, kako bi ostvarili vezu. POSAO- Pokušajte da čujete i tuđa mišljenja, pre nego donesete neku odluku u ovom periodu. ZDRAVLJE – U dobroj ste formi.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Potreban vam je oslonac u partneru pa pokušajte da to jasno stavite do znanja. Slobodne Device koje planiraju izlazak, imaće prilike da upoznaju jednu zanimljivu osobu. POSAO- Nezadovoljni ste situacijom na poslu, ali to neće dugo potrajati. ZDRAVLJE- Nervoza i napetost mogu biti pojačani.


♎ VAGA


LJUBAV- Partner bi mogao ponoviti neku grešku od ranije, što će vas dosta izbaciti iz takta. Slobodne Vage koje sada imaju dilemu oko odabira partnera, treba da imaju na umu spremnost druge strane da vam se posveti. POSAO- Ukoliko želite da započnete novi posao, sada je dobra prilika za to. ZDRAVLJE- Pokušajte da se oraspoložite.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Zajedničkim snagama danas možete rešiti jedan problem u vašoj vezi. Slobodnim Škorpijama predstoji dobro druženje sa osobom supronog pola. POSAO- Zauzmite čvršći stav i ne dozvolite da se stvari otmu kontroli. ZDRAVLJE- Osećate se dobro.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Nemojte da potiskujete osećanja, već pokušajte da iznesete ono što vam smeta, ali na miran način. Slobodni Strelčevi će želeti da preuzmu više kontrole nad svojom emotivnom situacijom. POSAO- Neke promene su izvesne, a od vas zavisi kolikog će intenziteta biti. ZDRAVLJE – Ispraznite iz sebe negativnu energiju kroz sport.


♑ JARAC


LJUBAV- Potrebnan vam je otvoren razgovor sa parnerom, kako bi ste rasteretili od svega što vas sada muči. Slobodni Jarčevi bi trebali da izbegavaju prijatelja koji smatra da ste previše racionalni. POSAO- Situacija na poslu će se bitno popraviti, ali vi ćete i dalje morati da ostanete pripravni kako stvari ne bi otišle u pravcu koji vam ne odgovara. ZDRAVLJE- Pijte više tečnosti.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Partner će biti raspoložen za vas, što će vam prijati i podići vam samopouzdanje. Slobodne Vodolije će morati da promene svoj nastup, ako želite da jednu osobi zadržite kraj sebe. POSAO- Neko od saradnika će vam dati dobar savet ili predlog kako da rešite jedan problem. ZDRAVLJE- Ne preskačite obroke.


♓ RIBE


LJUBAV- Ako vas sada muče suprotne emocije, koje osećate prema partneru, znajte da one dolaze usled vaše neodlučnosti u pogledu planova koje imate u budućnosti. Slobodne Ribe bi mogle ponovo da se zaljube u osobu iz svoje emotivne prošlosti. POSAO- Onima, koji traže posao, moglo bi se posrećiti u ovom periodu. ZDRAVLJE- Budite odgovorniji prema svom zdravlju.