Dnevni horoskop za 19.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas se možete uveriti da ste okruženi kvarnim ljudima koji misle samo na sebe. Uspeh u trgovini. LJUBAV - Preko prijatelja možete dobiti nagoveštaje vezane za voljenu osobu zbog čega ćete se osećati izdanim. Pozovite rođake kod sebe u goste. ZDRAVLJE - Nije loše.


♉ BIK


POSAO - Nemate dobar odnos sa ljudima iz inostranstva što danas dolazi do izražaja. Dosta vam je prevrtljivih ljudi. LJUBAV - Partneru ne smete da kažete vaše seksualne fantazije. A da ipak krenete od nekih jednostavnih stvari?! ZDRAVLJE - Zanemarujete znake prehlade.


♊ BLIZANCI


POSAO - Danas ćete biti u centru pažnje. Umete da budete veoma neugodni prema bliskim ljudima. LJUBAV - Voljena osoba teško može da odoli vašem seksipilu. Magnetičnost kojom zračite teško ko bi mogao da odoli. Ljubavni susret. ZDRAVLJE - Jedite više žitarica.


♋ RAK


POSAO - Danas vas očekuje manji dobitak preko starije ženske osobe ili preko porodice. Neke situacije okrenite u svoju korist. LJUBAV - Predložite partneru zajedničku šetnju parkom ili prirodom. On vas ne bi odbio ni da mu predložite neku sportsku aktivnost. Odbojku, na primer. ZDRAVLJE - Povedite računa o ishrani.


♌ LAV


POSAO - Kada vi nešto rešite, ne postoji to što vas može pokolebati. Ne prihvatate nečije odbijanje i uporni ste da dobijete ono što želite. LJUBAV - Napišite seksi ljubavnu poruku. I nemojte razmišljati puno kako će to druga strana protumačiti. ZDRAVLJE - Zubobolja.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas će jedna starija osoba pokušati da spusti na zemlju svojim zajedljivim komentarima. Platite račune. LJUBAV - Biće vam neprijatno ako ostanete kod kuće ceo dan. Pronađite makar malo vremena za sebe. ZDRAVLJE - Loše spavate.


♎ VAGA


POSAO - Ostvarujete manji dobitak preko osobe iz inostranstva. Možete postići i mnogo više ako ne budete slušali svaku sugestiju koju dobijate. LJUBAV - Manja neprijatnost u porodici zbog nekih stvari koje su se desile u prošlosti. Ukoliko ste slobodni, ovo je dan kada će vas privlačiti nečije odbijanje. ZDRAVLJE - Ginekološki problemi.


♏ SKORPIJA


POSAO - Draga osoba vrši pritisak na vas. Sve više i više razmišljate o novcu i kako ga zaraditi. Manji dobici. LJUBAV - Sumnjate da voljena osoba nešto krije od vas i želite da saznate šta je u pitanju preko njegovih prijatelja. ZDRAVLJE - Ne osećate se najbolje.


♐ STRIJELAC


POSAO - Drugi ljudi vas dovede u nezgodan položaj. Ne želite nikoga da uvredite svojim ponašanjem, ali situacija nalaže drugačije stanje stvari. LJUBAV - Partner je danas ljubomorniji i posesivniji nego inače. Možda je razlog upravo u nemogućnosti da voljena osoba provodi više vremena sa vama. ZDRAVLJE - Problemi sa probavom.


♑ JARAC


POSAO - Nikako ne možete da se uskladite sa ljudima starijim od sebe....Stari protivnici nikada ne spavaju. LJUBAV - Voljena osoba ubeđena je da je u pravu i tu je ništa ne može pokolebati. Nemate živaca da se sa njom raspravljate. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♒ VODOLIJA


POSAO - Situacija nalaže da budete u pokretu ali i da obnovite kontakte sa osobom iz daleka. Izvinite se ako ste pogrešili. LJUBAV - Partner vas nervira sa svojim filozofiranjem i svojim životnim stavovima. Ukoliko ste slobodni, stiže vam poruka ili poziv od osobe koju poznajete. ZDRAVLJE - Bolovi u grlu.


♓ RIBE


POSAO - Konkurenti dosta utiču na vas. Oni vas teraju da budete produktivniji i da se više borite za svoje pozicije. Manja neprijatnost na poslu. LJUBAV - Ne volite kada voljena osoba kasni, a još manje volite kada morate da se drugim ljudima pravdate s kim ste u dobrim odnosima, a s kim ne. ZDRAVLJE - Brzo se regenerišete.