Dnevni horoskopo za 16.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Dan je povoljan za sprovođenje poslovnih planova. Moguća saradnja sa ljudima koji nisu vaše nacionalnosti. LJUBAV - Partner ima veliki uticaj na vas. Sistematski vas pritiska i pridobija za svoje namere. ZDRAVLJE - Lako se regenerišete.


♉ BIK


POSAO - Puštate da drugi preuzmu inicijativu, dok se vi uključujete samo ako morate. Posedujete informacije zbog kojih ste u prednosti. LJUBAV - Vaša neprimerena reakcija udaljila je osobu kojoj ste dragi. Sada ste ponovo usamljeni i neispunjeni. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♊ BLIZANCI


POSAO - Znate da morate da budete lukavi ako želite da zadržite postojeće pozicije. Obnavljate jednu poslovnu aktivnost. LJUBAV - Dobijate puno poziva za izlazak ali trenutno sve to odlažete dok se ne budu ispunili svi uslovi. ZDRAVLJE - Naspavajte se.


♋ RAK


POSAO - Danas će vam prijati društvo i saradnja sa većom skupinom ljudi. Jedna osoba očekuje da joj vratite uslugu. LJUBAV - Ako već niste raspoloženi za izlaske, otiđite na kafu sa prijateljima, to barem možete. ZDRAVLJE - Menjate navike.


♌ LAV


POSAO - Zbog uticaja koje ste gradili dugo godina uspevate da tokom žučne rasprave postavite svoje uslove. LJUBAV - Jedna ne odustaje od vas. To vam se sve više dopada jer se u vama budi uspavana strastvenost. ZDRAVLJE - Zanemarujete problem.


♍ DJEVICA


POSAO - Stižu vesti iz daleka koji vas teraju da donesete važne odluke koje će uticati i na vaš privatni život. LJUBAV - Smeh je najbolji lek za sve nedaće. Jedna osoba uporno pokušava da vas kontaktira. Javite se. ZDRAVLJE - Nije loše.


♎ VAGA


POSAO - Osećate veliki pritisak zbog dugovanja sa kojima nikako da izađete na kraj. Ne odustajte odmah na prvo odbijanje. LJUBAV - Okupirani ste porodičnim problemima koji dolaze preko partnera. Ponašate se zaštitnički. ZDRAVLJE - Skloni ste prehladi.


♏ SKORPIJA


POSAO - Vredno radite kako biste ponovo dostigli prethodne rezultate. Starija imućna osoba vas podržava. LJUBAV - Ljubav potiskujete u drugi plan. Partner razmišlja da vam dodatno kaže sve što je propustio da vam kaže. ZDRAVLJE - Izbegavajte fizičke sukobe. Čuvajte se povreda.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ponovo kontaktirate jednu osobu iz daleka sa kojom teško izlazite na kraj, ali nemate drugu soluciju. Potežete tajne veze. LJUBAV - Veoma ste temperamentni, strastveni i ljubomorni. To partnera udaljava od vas jer on ne voli kada ga gušite. ZDRAVLJE - Nije loše.


♑ JARAC


POSAO - Razmišljate da obnovite jedan stari posao. Više ne delujete kao osoba koja ne zna šta hoće. LJUBAV - Ne padajte na provokacije poslovnih saradnika kada je u pitanju vaš ljubavni život. Ne dozvolite nikome da se meša. ZDRAVLJE - Solidno je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ostvarujete dobitak, ali to vam nije dovoljno, te pravite dugoročne tajne finansijske planove koje će vam osigurati sigurnu zaradu. LJUBAV - Ako ste u braku ili vezi, partner će puno vremena provoditi u domu, kao i sa ostalim članovima svoje porodice sa kojima pravi nove planove. Sređivanje doma. ZDRAVLJE - Prijaće vam začinjena, ljuta hrana.


♓ RIBE


POSAO - Ako želite da napreduejte na poslu, potrebno je da ga bolje predstavite svom okruženju. Učinite da svako zna za vas. LJUBAV - Partner je neumoljiv i nepokolebljiv u nekim svojim stavovima. Mogući manji dobitak ili poklon preko drage osobe. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.