Dnevni horoskop 5.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Dobijate sjajne vesti iz daleka. Uskladite svoje cene sa trenutnim potraživanjem i platežnom moći vaših klijenata. LJUBAV - Raspoloženi ste i veseli i ne dozvolite partneru da vam pokvari raspoloženje svojim pesimističkim stavom. ZDRAVLJE - Dobro je.


♉ BIK


POSAO - Ovo je dan kada možete ostvariti značajan poslovni pomak, ali traba da računate da se to neće odraziti na mišljenje autoriteta. LJUBAV - Juče ste mislili kako vas niko ne voli, a danas vam osmeh ne silazi sa lica. Tajni susret. ZDRAVLJE - Popravlja se.


♊ BLIZANCI


POSAO - Lukavi ste jer tačno znate kako treba da se postavite prema drugim ljudima. Značajne poslovne razgovore ostavite za koji dan. LJUBAV - Sa partnerom u tajnosti delite svoje radosti i optimistička očekivanja. Moguć je i tajni ljubavni susret. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♋ RAK


POSAO - Osobe iz poslovnog okruženja računaju na vas, tako da se obim posla proširuje, a plata ostaje ista. LJUBAV - Zaljubljeni ste u svog partnera, ali danas će vam više odgovarati da vreme provedete sa prijateljima koji su vas se uželeli. ZDRAVLJE - Dobro je.


♌ LAV


POSAO - Očekuje vas poslovni uspeh jer možete dogovoriti jedan posao koji će vam doneti finansijsku korist. LJUBAV - Osoba iz daleka misli o vama i sa njom, u toku ovog dana, možete imati prijatnu komunikaciju i ostvariti lepe intimne trenutke. ZDRAVLJE - Dobro je.


♍ DJEVICA


POSAO - Stižu vam vesti iz inostranstva. Na poslu su moguće manje promene ali i rad sa novim klijentima. LJUBAV - Više ste okrenuti poslu i zbog toga ljubav i partnerstvo stavljate u drugi plan. Najbitnije vam je da se danas osećate sigurno, a to vam partner upravo i garantuje. ZDRAVLJE - Želudačni problemi.


♎ VAGA


POSAO - Raspoloženi ste zbog finansijskog dobitka, ali to ne pokriva vaše troškove. Imate osećaj da vam novac curi kroz prste. LJUBAV - Napište ljubavnu poruku ili pozovite osobu koja vam se dopada jer i druga strana jedva čeka da joj se obratite. Ljubavni susret. ZDRAVLJE - Nije loše.


♏ SKORPIJA


POSAO - Preko poslovnom ili bračnog partnera danas možete dobiti poklon ili novac, koji biste najradije odbili, ali ćete ga ipak primiti. LJUBAV - Partner želi da vas učini srećnim. Prepustite se i uživajte kad je već tako. Gosti u domu. ZDRAVLJE - Bolje vam je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Pravite nove poslovno - finansijske planove. Dobijate i podršku uticajnih ljudi koje smatrate za prijatelje. LJUBAV - Ako ste u braku, ovo je dan kada ćete biti srećni i zadovoljni u krugu porodice. Ali ne dozvolite da pričom o poslovnim problemima utičete na raspoloženje dragih ljudi. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♑ JARAC


POSAO - Moguće je kraće putovanje. Obavite sve neophodne telefonske razgovore i sredite dokumentaciju. Dobitak LJUBAV - Dovoljno ste hrabri da pozovete osobu koja vam se sviđa bez obzira kakve će biti njene reakcije. Nemate šta da izgubite. ZDRAVLJE - Bolje vam je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Moguće je kraće putovanje. Obavite sve neophodne telefonske razgovore i sredite dokumentaciju. Dobitak LJUBAV - Dovoljno ste hrabri da pozovete osobu koja vam se sviđa bez obzira kakve će biti njene reakcije. Nemate šta da izgubite. ZDRAVLJE - Bolje vam je.


♓ RIBE


POSAO - Ovo je uspešan dan jer dobijate novac. Ne kupujte nešto što vam nije potrebno. LJUBAV - Partner je željan promene i adreanalina a vi mu to trenutno uskraćujete. Jedna osoba vam nudi kule i gradove, samo da bi bila sa vama. ZDRAVLJE - Proverite krvnu sliku.