Dnevni horoskop za 3.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - U prvom delu dana bićete usporeni i lenji. Možda se niste dobro naspavali prethodne noći. Popijte prirodni sok, to će vam prijati. LJUBAV - Poziv ili poruka jedne osobe učiniće da se osećate napetim i nervoznim, bez stvarnog razloga. ZDRAVLJE - Uveče nervoza.


♉ BIK


POSAO - Danas ćete raditi duplo sporije nego obično. Napravite na vašem radnom mestu atmosferu koja će poboljšati vaš učinak. LJUBAV - Kada vam je vruće nije vam ni do čega, ali uveče će vam ipak prijati kratka šetnja. Moguć zanimljiv susret u blizini vaše kuće. ZDRAVLJE - Pospanost.


♊ BLIZANCI


POSAO - Posao teče normalnim tokom. Vraćaju vam se i stari klijenti ili mušterije koje niste dugo videli. LJUBAV - Prijatelji će vam se danas poveriti o svom ljubavnom životu. Pokušajte da razumete njihove postupke. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Ako je vaš posao vezan za neku vrstu umetnosti, imaćete velikog uspeha. Vaš talenat dolazi do izražaja. LJUBAV - Prijatelji mogu poremetiti vaše planove za veče, te budite spremni na promene. Verovatno će i voljena osoba želeti da vidi svoje prijatelje. ZDRAVLJE - Plivajte.


♌ LAV


POSAO - Nemojte očekivati finansijsku pomoć od osobe iz daleka. Uzdajte se samo u sebe. LJUBAV - Sentimentalni ste i zbog toga zabrinuti za svoju budućnost. Partner vas uverava da nema razloga za brigu. ZDRAVLJE - Solidno je.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas vam stiže manja suma novca. Upoznajete uticajne ljude iz vašeg okruženja koje do sada niste imali priliku da sretnete. LJUBAV - Veoma ste strastveni i romantični u isto vreme. Recite partneru šta osećate prema njemu. ZDRAVLJE - Nije loše.


♎ VAGA


POSAO - Ljudi kojima ste okruženi teraju vas na akciju dok se vi i dalje olebate razmišljajući koji je korak ispravan. LJUBAV - Uspevate da se odbranite od partnerovih pridika. Ne dozvolite da vam voljena osoba pokvari raspoloženje. ZDRAVLJE - Dobro je.


♏ SKORPIJA


POSAO - Gradite prijateljstva kroz posao kojim se bavite jer vam to može koristiti na dalje staze. LJUBAV - Ceo dan razmišljate o voljenoj osobi i pitate se da li se njemu dopadaju vaši prijatelji. Sumnja. ZDRAVLJE - Nije loše.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ne možete da zapostavite porodične obaveze. Završićete ih na vreme uz pomoć jedne ženske osobe. LJUBAV - Vrlo moguće da ćete dan provesti sa porodicom a moguće je da ćete imati i goste. Odnos sa partnerom je odličan. ZDRAVLJE - Dobro je.


♑ JARAC


POSAO - Nestrpljivi ste u iščekivanju važnog odgovora. U međuvremenu zovete prijatelje da proverite da li su oni čuli nešto u vašem odsustvu. LJUBAV - Iznenadiće vas postupak ili reči osobe iz daleka. Više ne možete da ignorišete nečije udvaranje. ZDRAVLJE - Dobro je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Danas je sasvim izvestan novčani dobitak. Čuvajte novac ili smanjite troškove. LJUBAV - Sa partnerom imate odličan odnos. Vaša porodica takođe ima lepo mišljenje o vašoj voljenoj osobi. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♓ RIBE


POSAO - Danas ćete raditi pod pritiskom jer zaostajete u poslu. Ne računajte na pomoć prijatelja. LJUBAV - U poslednjem trenutku, neplaniramo, možete poželeti da pozovete jednu osobu, koja će vam se obradovati. ZDRAVLJE - Stres.