Dnevni horoskop za 18.2.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Uplašeni ste zbog toga što vidite šta se dešava oko vas i kakvo je stanje u društvu. Razmišljate o svom opstanku. LJUBAV - Prijatelji će vam poveriti neke svoje tajne, te pokušajte da ih sačuvate samo za sebe. Moguć je tajni susret. ZDRAVLJE - Nervoza.


♉ BIK


POSAO - Prija vam danas saradnja sa ljudima iz poslovne branše, ali vas nervira što svi žele da budu u pravu i vode glavnu reč. LJUBAV - Prijatelji čekaju da im se javite i pričate o novim događajima i koga ste to sreli. Pozovite dragu osobu kod sebe u goste. ZDRAVLJE - Solidno je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Otkrivate namere svojih saradnika i kolega pa razmišljate kako da se postavite. Nedostaje vam tolerancije. LJUBAV - Oduševljeni ste jednom novom osobom i jedva čekate na vaš naredni susret. Iznenadite je i predložite nešto drugačije. ZDRAVLJE - Vodite više računa o svom zdravlju.


♋ RAK


POSAO - Ne dozvoljavate da iko drugi bude u pravu. Vodite glavnu reč ali velika je odgovornst na vama. Vesti iz daleka. LJUBAV - Prijateljima se vaše ponašanje u zadnje vreme čini jako čudnim. Ne dozvolite da se drugi ljudi mešaju u vašu vezu i utiču na vaša osećanja. Pozovite prijatelje na druženje, zabavu i provod. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Danas je moguć manji dobitak ali i trošak. Osoba iz poslovne sredine vas ogovara. LJUBAV - Partner je mnogo boljeg raspoloženja. Kada ste ga zadnji put obradovali i predložili nešto zanimljivo? ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♍ DJEVICA


POSAO - Veoma ste maštoviti i željni da svoje ideje sprovedete u delo i to što pre. Ne pričajte o njima pred drugim ljudima. LJUBAV - Želite da probate nešto drugačije - novi stil oblačenja, drugačije navike i raspored obeveza i planova... To unosi svežinu u vaš život. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Jedna prijatna muška osoba obraća vam se za uslugu, a moguće da će vam predložiti i zajedničku saradnju. LJUBAV - Hiperaktivni ste. Uspevate da se vidite i sa prijateljima, partnerom ali i dan provedete onako kako ste zamislili, radeći stvari koje volite. ZDRAVLJE - Čuvajte se opekotina.


♏ SKORPIJA


POSAO - Danas vas očekuje važan poslovni razgovor koji će promeniti tok vašeg poslovanja. LJUBAV - Prijatelji vam sugerišu za jednu mlađu osobu koja će stvarno u vama probuduti velike strasti i želju. ZDRAVLJE - Promenite životne navike.


♐ STRIJELAC


POSAO - Morate odreagovati brže od vaše konkurencije ukoliko želite da ostvarite uspeh. Mogućnost kraćeg putovanja. LJUBAV - Partneru prenosite informacije koje ste saznali jer znate da će to njega zabaviti. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Danas stiže manja suma novca. Za veće dobitke morate se više potruditi. Vreme prolazi a vi čekate svoju priliku. LJUBAV - Neprestano razmišljate o partneru. Danas imate utisak da vam on nije rekao baš sve i da nešto krije od vas. ZDRAVLJE - Češće se tuširajte.


♒ VODOLIJA


POSAO - Za mnogo što šta danas se vi pitate. Neke svoje ideje ne znate kako da sprovedete u delo. LJUBAV - Dosta ste se smirili i posvetili domu i porodici. Jedno novo poznanstvo vas inspiriše. ZDRAVLJE - Solidno je.


♓ RIBE


POSAO - Osećate se usamljeno i kao da nigde nikoga nema. Dan provodite povučeno i distancirajući se od svega. LJUBAV - Danas ste zabrinuti zbog svojih prijatelja koji se nalaze u velikim problemima. Želite da im pomognete ali ne znate kako. ZDRAVLJE - Ne možete da zaspite.