Dnevni horoskop za 10.2.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ovo je dan koji će vam doneti mnoštvo kontakata sa drugim ljudima, ali svako će gledati da ostvari neki svoj lični interes te budite oprezni. LJUBAV - Najlepše će vam biti ukoliko ovaj dan provedete zajedno sa prijateljima i partnerom. Moguć je i zajednički izlazak i druženje. ZDRAVLJE - Solidno je.


♉ BIK


POSAO - Ostvarujete potrebne kontakte koji će koristiti poslu kojim se bavite. Stiže i lepa suma novca. LJUBAV - Ne bi trebalo da budete tako stegnuti, već se potrudite da budete pristupačniji a to možete postići ako se opustite i pokušate da ne mislite šta će drugi reći zbog toga. ZDRAVLJE - Dobro je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Ovo je veoma povoljan period za vaš posao, a današnji dan donosi puno lepih vesti i sitnijih dogovora koji će vam značiti na duge staze. LJUBAV - Jedna mlađa osoba se interesuje o vama. Ukoliko se dogovarate o susretu, ne gubite vreme. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♋ RAK


POSAO - Prikupljate važne informacije koje su bitne za vaš posao, a neke od njih će vam doći sasvim slučajno. LJUBAV - Ako ste u tajnoj vezi vaš ponos može biti povređen, te ćete tražiti da se ta osoba izjasni. Sastanak. ZDRAVLJE - Prija vam sunce.


♌ LAV


POSAO - Danas ćete dobiti uverenja jedne osobe da je sve u redu i da ne treba da paničite. Budite strpljivi. LJUBAV - Ako ste u braku, ovo je dan kada ćete želeti da se posvetite partneru. Nedoumice možete rešiti uz otvoren razgovor kojem mogu sudelovati i prijatelji. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više vitamina.


♍ DJEVICA


POSAO - Naćulite uši dok ste na poslu, jer možete čuti nešto jako važno od čega ćete imati koristi. LJUBAV - Ukoliko se dvoumite oko jedne osobe, najbolje je da se sa njom nađete a da za to niko ne zna, pa tek onda prosudite. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♎ VAGA


POSAO - Najbolje funkcionišete kada ste okruženi ljudima za koje smatrate da imaju potencijala za uspeh. Dobre vesti iz daleka. LJUBAV - Neočekivano možete dobiti poziv prijatelja za druženje ili posetu. Prijao bi vam izlazak na bučnije mesto puno adrenalina. ZDRAVLJE - Popravlja se.


♏ SKORPIJA


POSAO - Danas imate priliku da obavite važan razgovor sa jednom uticajnom osobom. Ostvarujete ono što ste hteli i dobijate obećanje. LJUBAV - Danas se posvetite porodici i ukućanima, posebno ukoliko ste u braku. Mogući gosti u domu. ZDRAVLJE - Ulenjili ste se. Više se krećite.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas dolazite do brze i neočekivane zarade. Razgovor sa saradnicima biće konstruktivan. LJUBAV - Ukoliko vam se dopada jedna uticajna osoba, ona može imati veliki uticaj na vašu karijeru. ZDRAVLJE - Dobro je.


♑ JARAC


POSAO - Danas vam neće biti nimalo monotono, jer ćete danas na poslu sretati zanimljive osobe sa kojima ćete moći da razgovarate o svemu. Stižu nove vesti. LJUBAV - Prijetelji će vas sigurno zvati da se danas vidite. Zašto da ne, ako nemate ništa zanimljivije u planu? ZDRAVLJE - Izbegavajte brzu vožnju.


♒ VODOLIJA


POSAO - Danas sprovodite svoje ideje u delo. Raspitujete se kako bi to sve izgledalo i koji su uslovi. LJUBAV - Jedna nova osoba se interesuje o vama, a moguće je i da će vas ona kontaktirati porukom. Uveče izađite jer ćete biti u centru pažnje. ZDRAVLJE - Nervoza.


♓ RIBE


POSAO - Često ste nepoverljivi prema svim novim ljudima koje upoznajete te danas u razgovoru delujete suzdržano. LJUBAV - Ako se budete odlučili da izađete, birate mesto gde ima manje ljudi i gde nije velika buka. Poziv. ZDRAVLJE - Nesigurnost.