Dnevni horoskop 6.2.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ovo definitivno nije vaš dan, te bi trebalo da se povučete ali i da ne dozvolite drugima da utiču na vaše raspoloženje. LJUBAV - Razmišljate o tome šta fali u vašoj vezi. Da li je to nedostatak ljubavi i pažnje koju poklanjate jedno drugom ili nedostatak poverenja? ZDRAVLJE - Ne osećate se dobro. Posetite lekara.


♉ BIK


POSAO - Ako želite da unapredite vaš posao pod hitno treba da razmislite o nekom vrstu reklamiranja ili predstavljanja vašeg posla preko interneta. LJUBAV - Napišite ljubavno pismo i pošaljite ga voljenoj osobi. Ipak, vodite računa da ne preterate u iskazivanju svojih emocija. ZDRAVLJE - Solidno je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Veoma ste spretni i dovitljivi, ali pazite da se ovih dana ne služite lažima i prevarama jer vas drugi mogu otkriti. LJUBAV - Prijateljima ne bi trebalo da pričate sve šta vam se dešava. Mogućnost tajnog poziva ili anonimne poruke. ZDRAVLJE - Opreznost u saobraćaju.


♋ RAK


POSAO - Ukoliko se bavite umetnošću ili je vaš posao vezan za kozmetiku, nakit ili garderobu ovo je dan kada ćete imati uspeha u poslu. LJUBAV - Danas vam jedna osoba koja vas je potajno simpatisala može iskazati svoje emocije. Mogućnost tajnog ljubavnog susreta. ZDRAVLJE - Budite pažljivi ako se bavite sportom.


♌ LAV


POSAO - Ukoliko sarađujete sa inostranstvom pazite da vas neko ne prevari za novac. Do vas stižu glasine koje nisu tačne ali ne znate kako da ih promenite. LJUBAV - Organizujete sa vašim partnerom večeru u dvoje uz svetlost sveća, prijatnu muziku i ambijent. Potrebno vam je opuštanje. ZDRAVLJE - Jedite tečniju hranu.


♍ DJEVICA


POSAO - Nemate poverenja ni u koga, ali ne treba da se ponašate tako paranoično prema svima u okruženju jer vam neko može žestoko uvratiti verbalnim putem. LJUBAV - Partner nije dovoljno iskren prema vama kada je u pitanju novac. Gledajući njegove postupke i počinjete da primenjujete istu taktiku. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♎ VAGA


POSAO - Iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način jer imate veliku podršku autoriteta. Stižu i prve pohvale. LJUBAV - Umete da skrenete pažnju na sebe, a vaš izgled nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sreća preko partnerove porodice. ZDRAVLJE - Malaksalost.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ovog dana nećete biti u potpunosti skoncetrisani na posao jer mislite da možete da se opustite i da vas niko ne kontroliše. Da li je baš tako? LJUBAV - Osećate se depresvino, nezadovoljno i tužno. Ovaj dan prebrodićete uz lepu i prijatnu muziku ili neki drugi vid relaksacije. ZDRAVLJE - Budite oprezni u vožnji.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas vam smeta gužva ali i rad u većim grupama jer svako vodi svoju politiku. Poslodavac laže vas a vi njega. LJUBAV - Prijaće vam večernja šetnja u blizini vašeg doma. Odvedite partnera na specijalno mesto gde još nije bio i iznenadite ga. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Danas možete imati veće izdatke na dom i porodicu zbog čega ćete morati da potrošite deo novca koji ste sačuvali sa strane. LJUBAV - Popustljivi ste prema partneru jer shvatate da ste mu u prethodnom periodu dosta toga uskratili ili niste bili u stanju da mu pružite. ZDRAVLJE - Upala mišića.


♒ VODOLIJA


POSAO - Neprestano razmišljate o novcu i kako da ostvarite što veću zaradu. Razmislite o ponudi za partnerostvo koju vam upućuje uticajna osoba. LJUBAV - Partner danas može biti tajanstven a vi nećete ostati mirni sve dok ne proverite o čemu se radi. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♓ RIBE


POSAO - Danas ste veoma uplašeni i zabrinuti zbog trenutne finansijske situacije iz koje ne vidite izlaz niti poboljšanje. LJUBAV - Voljena osoba ima razumevanja za sve vaše potrebe. U njemu imate sagovornika koji će sa radoznalošću saslušati vašu priču. ZDRAVLJE - Izbegavajte alkohol.