Dnevni horoskop za 17.1.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Moguć je novčani dobitak preko imućnije starije osobe iz inostranstva. Povoljan dan za pravljenje novca koji će pristići kasnije. LJUBAV - Želećete da eskivirate sve pozive za druženje koje vam ne odgovaraju. Prijatelji vam mogu poveriti svoju tajnu. ZDRAVLJE - Izbegavajte visinu.


♉ BIK


POSAO - Pravite grandiozne planove i svaka vaša ideja miriše na dobitak. Odličan dan za sve zaposlene u trgovini. LJUBAV - Prijatelji vam preskaču neke važne detalje, zbog čega možete doneti pogrešnu sliku o jednoj osobi. Ljubavni poziv ili poruka. ZDRAVLJE - Opreznost pri rukovanju oštrim predmetima.


♊ BLIZANCI


POSAO - Pravite tajne poslovne planove. Neki poslovi u ovom periodu se mogu višestruko isplatiti, ali pripazite. Dobici. LJUBAV - Danas možete naići na lažno odbijanje voljene osobe. Ako budete malo uporniji, nagovorićete je. ZDRAVLJE - Izbegavajte kasne obroke.


♋ RAK


POSAO - Uživate u svemu onome što je u prethodnom periodu za vas bilo neistraženo i nedostupno. Uspeh u poslovima vezanim za umetnost i medicinu. Poziv iz daleka. LJUBAV - Jedan prijatelj ima veliki i pozitivan uticaj na vas. Slobodna osoba bacila je oko na vas i planira uskoro da vam priđe. ZDRAVLJE - Više boraviti u prirodi.


♌ LAV


POSAO - Starija osoba koju ste upoznali preko prijatelja nudi vam poslovnu saradnju, ali ujedno i nešto potpuno drugačije nego što ste do sada radili. Budite spremni na promene. LJUBAV - Svaki vaš pokušaj da budete prisniji sa partnerom, pada u vodu. Nemate vremena jedno za drugo. ZDRAVLJE - Pluća su vam osetljiva.


♍ DJEVICA


POSAO - Ostvarujete uspeh na više frontova. Šta god da zamislite sada možete ostvariti. Kolege su ljubomorne, ali to ne pokazuju. LJUBAV - Partner kao da nije svestan vašeg uspeha ili kao da vam ne veruje dovoljno da ga vi možete dostići. ZDRAVLJE - Proverite krvnu sliku.


♎ VAGA


POSAO - Imate jaku i uticajnu osobu iza svojih leđa, koja će želeti da vas podrži kad god je to potrebno. Posao sa inostranstvom rapidno napreduje. LJUBAV - Partner ne može bez prijatelja, te vam on danas predlaže da se nađete sa njima i provedete jedno lepo i zanimljivo veče skupa. ZDRAVLJE - Nije loše.


♏ SKORPIJA


POSAO - Poslovni ili emotivni partner vam predstavlja jednu autoritativnu osobu preko koje možete ostvariti veći poslovni napredak. LJUBAV - Danas ste skocentrisani na porodična dešavanja. Mogući su gosti u domu. Vreme je da upoznate partnovu porodicu i produbite odnose sa njima. ZDRAVLJE - Promenljivo.


♐ STRIJELAC


POSAO - Neuhvatiljivi ste i veoma brzi. Neke odluke vodite usputno. Snalazite se u svakoj situaciji jer vam mozak radi 100 na sat. LJUBAV - Večeras ćete biti raspoloženi za nešto novo, u suprotnom biće vam dosadno. Rođak čeka na vaš poziv. ZDRAVLJE - Jedite sporije.


♑ JARAC


POSAO - Ostvarujete manji dobitak koji vam neće puno značiti. Stari kolega ili klijent želeće da vas vidi. Moguća poseta na poslu. LJUBAV - Sa partnerom ćete se dogovarati o obavezama koje vas očekuju u narednoj sedmici, koje ćete želeti da podelite i sa ostalim članovima domaćinstva. Mogući gosti. ZDRAVLJE - Unosite više vitamina.


♒ VODOLIJA


POSAO - Prepodne donosi brzo delovanje i spretnost, dok vam tokom dana ponestaje koncetracije. Starija osoba želi da sa vama ozbiljno razgovara o jednom poslovnom angažmanu. LJUBAV - Ma koliko partner da vam pruži nežnosti, želećete još, još i još. Ova noć biće vam kratka za sve nežnosti. ZDRAVLJE - Dobro je.


♓ RIBE


POSAO - Vaša poslovna sedmica se već završila. Preostale obaveze ćete otaljati želeći da što pre dođete kući. LJUBAV - Vreme je da uzvratite kućnu posetu koju već duže vremena odlažete. Ako to ne uradite partner će se naljutiti na vas. ZDRAVLJE - Vrtoglavica.