Dnevni horoskop za 16.1.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas ćete razmišljati o obnovi saradnje sa jednom osobom ali to nećete uspeti sve dok ne razjasnite stvari iz prošlosti. LJUBAV - Oraspoložiće vas vest o jednoj osobi iz vaše prošlosti. Lepo veče možete provesti sa starim prijateljima i poznanicima koje niste dugo videli. ZDRAVLJE - Solidno je.


♉ BIK


POSAO - Imate dovoljno strpljenja da svakom pojedinačno objasnite svoje planove i ideje, a što je najbitnije umete da saslušate druge ljude. LJUBAV - Jedna osoba vam može predložiti da obnovite kontakt, pa čak i da se vidite i time ponovo uspostavite komunikaciju. Izvedite voljenu osobu na sladoled. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♊ BLIZANCI


POSAO - Neprestano razmišljate o novcu i načinima kako da dođete do njega. U tome vam danas može pomoći jedna starija osoba iz inostranstva. Dobitak LJUBAV - Nekoliko osoba vam nudi tajnu vezu, ali osećate da to njihovo udvaranje nije dovoljno iskreno zbog čega ste skeptični i to jasno stavljate do znanja. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više odmora.


♋ RAK


POSAO - Danas ne možete da se opustite, a tome je glavni razlog novac kojeg ovih dana imate sve manje i manje a dugova sve više i više. LJUBAV - Pokušajte da danas ne odbijate partnera jer ste to u zadnje vreme dosta puna činili. Ukoliko ste slobodni, jedna starija osoba predložiće vam avanturu. ZDRAVLJE - Depresija.


♌ LAV


POSAO - Danas se može desiti da kolege kasne, da ne možete da završite sve svoje planirane obaveze a moguće je i prekovremeno ostajanje na poslu. LJUBAV - Za partnera bi najbolje bilo da vas danas ne zapitkuje puno, ali on nije svestan toga, te mu na vreme recite da niste lepo raspoloženi. ZDRAVLJE - Moguća je prehlada.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas možete ostvariti novčani dobitak preko saradnje sa inostranstvom. Delujete kao da imate mnogo veću kontrolu nad svakom situacijom. LJUBAV - Ovo je dan kada ćete razmišljati o voljenoj osobi i kada ćete želeti da se zajedno podsetite nekih prošlih vremena. Mogućnost obnove kontakta i susret sa bivšim partnerom. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Neke vrednosti koje ste poneli iz vašeg doma sprečavaju vas da dođete do većeg novca i bolje zarade. Rešili ste da igrate pošteno. LJUBAV - Ceo dan je povoljan za uspostavljanje boljih odnosa u domu i porodici. Lepo veče možete provesti u društvu starijih osoba koje su vas se uželele. Gosti u domu. ZDRAVLJE - Nije loše.


♏ SKORPIJA


POSAO - Čekaćete na prevoz ili na neku vest malo duže nego što to vaše strpljenje može da istoleriše. Prijatelji pričaju o vama i kada vi niste tu. LJUBAV - Nerviraće vas što partner neprestano razmišlja o novcu, a posebno što ima potrebu da se stalno upoređuje sa svojim prijateljima. ZDRAVLJE - Čuvajte se stresnih situacija.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas je moguć manji novčani dobitak. Jedna osoba želi da vam vrati staru uslugu i to će vas oraspoložiti i uveriti da još uvek ima poštenih ljudi na ovom svetu. LJUBAV - Sviđa vam se što imate na koga da oslonite u bilo kom trenutku. Ipak, vaš avanturistički duh nesvesno žudi za novim ljubavnim iskušenjima koje danas želite da potisnete. ZDRAVLJE - Izbegavajte previše hladne napitke.


♑ JARAC


POSAO - Vi ste pravi primer one stare da iskustvo dolazi sa godinama. Danas je moguća obnova kontakta sa starim kolegom ili poslovnim partnerom. LJUBAV - Jedna starija osoba stavlja vam do znanja da neće tako lako odustati od vas. Naišli ste na nekoga ko vam je jako sličan. ZDRAVLJE - Dobro je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Najveće zadovoljstvo biće vam da danas izbegnete sve moguće neprijatnosti na poslu a posebno jednu osobu, za koju će vam naknadno biti krivo što ste tako postupili. LJUBAV - Bivši partner želi da obnovi ljubavnu vezu sa vama i to ćete danas želeti da sakrijete od trenutnog partnera. Moguć tajni ljubavni susret. ZDRAVLJE - Nije loše.


♓ RIBE


POSAO - Danas drugim ljudima možete delovati kao prava škrtica. Bliski saradnici i poznanici ne mogu da shvate vaše ponašanje jer se ne podudara sa njihovim. LJUBAV - Moguć poziv starog prijatelja ili susret sa njim. Veče je stvoreno za razmišljanje o lepim starim danima u kojem ćete se setiti nekih dragih ljudi. ZDRAVLJE - Izbegavajte masnu hranu.