Dnevni horoskop za 7.10.2022.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Imaćete prilike da se na bolji način povežete sa partnerom i da do izražaja dođe ljubav koju osećate. Slobodnim Ovnovima veče povoljno za druženje i zabavu. POSAO- Ne oklevajte se danas započnete novu aktivnost, sa izmenjenim pristupom koji vam daje vaša kreativnost. ZDRAVLJE- Provedite što više vremena u prirodi ili na otvorenom.


♉ BIK


LJUBAV- Imaćete podršku od partnera, pa budite otvoreni kada su u pitanju vaše budeće namere. Slobodnim Bikovima, na društvenom planu moguće su neke promene, razmislite da li u svojoj blizini želite osobu koja na vašu pažnju ne odgovara istom merom. POSAO- Napravite detaljan raspored svojih aktivnosti i ciljeva. ZDRAVLJE- Sačuvajte svoj duševni mir.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Moguća su pomešana osećanja prema partneru u toku današnjeg dana, a u večernjim časovima, situacija će se iskristalisati. Slobodnim Blizancima jedan iznenadni susret, pokrenuće nove nade. POSAO – Postoji mogućnost da se poslovni partner prema vama ponese nepravedeno, što će vas veoma razočarati. ZDRAVLJE- Uspostavite emotivnu ravnotežu.


♋ RAK


LJUBAV- Zanemarite neke razlike, koje postoje u načinu sagledavanja svakodnevice i posvetite više pažnje parnerovim vrlinama. Slobodnim Rakovima mogućnost kraćeg putovanja, na kome možete doživeti lepo iskustvo. POSAO- Ne zanosite se maštom, već iskorisite svoju intuiciju da dođete do pravih rešenja. ZDRAVLJE- Obratite više pažnje na svoje zdravlje u ovom periodu.


♌ LAV


LJUBAV- Dobar period da poradite na reševanju problema sa parnerom i svega što se tiče vašeg intimnog odnosa. Neki, među slobodmim Lavovima danas bi mogli osetiti jaku nostalgiju zbog vaše ranije ljubavne vezi. POSAO- Imaće te uspeha u poslovnim aktivnostima, koje vam u skorijoj budućnosti mogu doneti konkretnu dobit. ZDRAVLJE – Potrudite se da prevaziđete trenutnu emotivnu preosetljivost, kako bi ste se bolje osećali.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Recite otvoreno svom partneru, ukoliko se osećate povređenim, ali i šta očekujete u budućnosti, kako se to ne bi ponavljalo. Slobodnim Devicama, koje su spremne da uđu u novu vezu, zvezde sugerišu da ne preispituju ponovo svoje emocije, već da se opustite i uživate. POSAO- Povoljno za one koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE- Negativnim mislima, neće sebi pomoći da se bolje osećate.


♎ VAGA


LJUBAV- Pokušajte da porazgovarate sa partnerom, ukoliko vam se čini da se povlači u sebe. Slobodnim Vagama zvezde savetuju da sada nikako ne zapostavljate svoj društveni život. POSAO- Dobro ćete podneti nove izazove, čak šta više, to bi moglo pokrenuti ispoljavanje nekih vaših talenata. ZDRAVLJE- Moguća je manja nervoza.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner će vam pružiti potrebnu pažnju i razumevanje. Slobodnim Škoprijama mogućnost za iznenadni provod. POSAO- Uspešan dan za one koji se bave javnim poslovima i za umetnike. ZDRAVLJE- Treba vam više sna.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Opuštena atmosfera između vas i partnera, pomoćiće vam da se relaksirate. Slobodim Strelčevima intenziviranje društvenog života može doneti neko važno poznanstvo. POSAO- Možete očekivati uspeh ako se bavite nekim vidom obrazovanja ili radom sa strankama. ZDRAVLJE – Prijaće vam šetnja ili neki vid rekreacije.


♑ JARAC


LJUBAV- Pobojšanje odnosa sa partnerom, omogućiće vam da se osećate bolje i samopouzdanije na svim poljima. Slobodnim Jarčevima povoljan period da sprovedete svoje zamisli na emotivnom planu. POSAO- Poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE- Uzimajte više tečnosti.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Pokušajte da sa partnerom uspostavite bolju komunikaciju. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, prilike su svuda oko vas, zato pokušajte da se dobro provedete ma u kom se društvu našli danas. POSAO- Povoljno za one koji se bave kreativnim poslovima. ZDRAVLJE – Budite umereniji, kada je ishrana u pitanju.


♓ RIBE


LJUBAV- Bliskost i nežnost sa partnerom, učiniće da zaboravite, makar na kratko, na ostale probleme. Slobodnim Ribama zvezde sugerišu da poslušate savet prijatelja i izađete u provod jer će vam to dato dodatni elan. POSAO- Obratite više pažnje na finansijske aspekte posla kojim se bavite. ZDRAVLJE – Prijaće vam više fizičkih aktivnosti.