Dnevni horoskop za 3.11.2022.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Pokušajte da rešite neke nesuglasite sa partnerom, tako što ćete ponovo osmisliti rešenja u vezi onoga sa čim niste sada zadovoljni. Slobodni Ovnovi bi mogli dobiti novu priliki da se dokažu. POSAO- Nedostatak finansijskih sredstava mogli bi ste rešiti uz pomoć nekog rođaka. ZDRAVLJE- Osećaćete se bolje kao i da imate više energije.


♉ BIK


LJUBAV- Rešavanje nekih porodi;nih problema odložite i posvetite više pažnje partneru. Ako ste među slobodnim pripadnicima znaka, verovatno ćete čuti nešto značajno za vaš emotivni život. POSAO- Mogućnost većeg finansijskog dobitka ili korist od trgovine. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Emotivni odnosi mogu postati zahtevniji u narednom periodu, a vama će se sada činiti teško da odgovorite na svaki zahtev partnera. Slobodni Blizanci bi mogli da osete nepoverenje ili sumnju prema jednoj osobi. POSAO- Saveta i sugestije će stizati sa svih strana, ali odluke su ipak samo vaše. ZDRAVLJE- Frustracije možete izbeći ako budete fokusirani na ciljeve koje ste sebi postavili.


♋ RAK


LJUBAV- Ovo nije dobro vreme da prećutite neke stvari koje vam nisu jasne u vašem emotivnom odnosu. Slobodnim Rakovima bi pažnju mogla da privuče jedna nova osoba. POSAO- Budite na oprezu kada su poslovni saradnici u pitanju i nemojete im davati povoda da vas ogovaraju. ZDRAVLJE- Korigujte neke svoje loše navike, ako želite da pronemite nešto na planu zdravlja.


♌ LAV


LJUBAV- Možete se osloniti na partnera i ljude koji su vam bliski i zatražiti njihovu pomoć ili savet. Slobodnim Lavovima zvezde savetuju da izbegnu moguću konfliktnu situaciju i odustanu, ako im ne prija nečije društvo. POSAO- Mogući su novi troškovi, pa budite oprezni sa novcem. ZDRAVLJE- Imate dosta energije, povoljno za bavljenje sportom ili rekreaciojom.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ako se osećate zlovoljno ili nezadovoljno, ne dozvolite da se to prenese i na odnos sa parterom. Slobodim Devicama, koji su žele da promene status, zvezde savetuju da malo da pričekaju dok prilike ne postanu povoljnije. POSAO- Dobro će vam doći strpljenje, zato sačekajte sa iznošenjem predloga. ZDRAVLJE- Fizička aktivnost može doprineti da se ispraznite i osećate bolje.


♎ VAGA


LJUBAV- Ako ste bili dosta napeti u toku dana, pokušajte da se u večernjim časovima opustite uz partnera, dobra prilika za rešavanje nekog međusobnog neslaganja. Slobodnim Vagama preporučuje se oprez, jer ishitrenost vas može koštati jedne lepe romanse. POSAO- Proverite dobro zahteve koji su pred vama, kako ne bi ste imali dodatnih troškova. ZDRAVLJE- Nemojte ignorisati ako vam organizam signalizira premor.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Povučenost koju možda primećujete kod partnera, mogla bi biti izazvana vašom prezauzetošću drugim poslovima. Slobodnim Škoprijama poziv od prijatelja koji ne trebate da propustite. POSAO- Ako se dobro organizujete i držite tog plana, uspeh vas neće zaobići. ZDRAVLJE- Zbog isrpljenosti bi se mogli javiti određeni zdravstveni problemi.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Na planu partnerskih odnosa moglo bi doći do problema u komunikaciji ili razumevanju, ali nema razloga da to doživite suviše dramatično. Slobodim Strelčevima mogući su čudni zapleti na planu sentimentalnih odnosa. POSAO- Ako niste spremni, odložite sastanak koji mi mogao da utiče na vašu dalju karijeru. ZDRAVLJE – Nađite načina da regenerišete svoje snage.


♑ JARAC


LJUBAV- Izbegnite nezainteresovanost u razgovoru sa partnerom jer važno da shvatite potrebe koje ima. Slobodnim Jarčevima će prijati društvo i druženja, ali više kako sa poznatim, nego sa nepoznatim osobama. POSAO- Možda ćete imati ozbiljnih razloga za nezadovoljstvo, ali ne predajte se, jer možete očekivati promene u skorije vreme. ZDRAVLJE- Moguće su infekcije, budite oprezni.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Ako niste otputovali negde sa partnerom, još nije kasno da isplanirate kraći odlazak koji bi učinio da se lepo provedete i doživite nešto novo. Slobodnim Vodilijama prilika za flert i zanimljivo druženje. POSAO- Naoružajte se argumentima kako ne bi došlo do nesuglasica na poslovnim planu. ZDRAVLJE – Nemojte da precenite svoje snage danas i time narušite fizičko zdravlje.


♓ RIBE


LJUBAV- Situacija sa partnerom bi mogla izgledati drugačije, ako pristanete da se smirite i ne podižete tenziju. Slobodnim Ribama moguće je suočavanje sa nekom novom informacijom, kada je u pitanju neko ko vam se jako dopada. POSAO- Obavite samo rutinske aktivnosti i ništa novo nemojte započinjati. ZDRAVLJE – Ne stižete da se dovoljno posvetite svom zdravlju.