Dnevni horoskop za 14.10.2022.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- U zavisnosti od toga kako se osećate u vezi, preduzećete dodatne korake, kako bi sebe ispunili osećajem zadovoljstva, pa će se neki pripadnici znaka više potruditi oko veze, a neki da izađu iz veze koja ih ne ispunjava. Prijatni trenuci u većem društvu. POSAO- Novčani dobitak preko ženske osobe. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♉ BIK


LJUBAV- Danas ćete imati veliki uticaj na svog partnera, iskoristete tu situaciju. Slobodni Bikovi bi trebali da posvete dodatnu pažnju osobi, sa kojom imate dobru komunukaciju. POSAO- Pred vama se može naći posao koji obećava dobru zaradu. ZDRAVLJE- Povedite više računa o tome kako da održite dobro raspoloženje.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Iz nekog razloga osećate se nervozno u vezi, pokušajte da otkrijete šta vas zapravo iritira. Slobodnim Blizancima bi neko od prijatelja mogao da sredi upoznavanje sa jednom osobom. POSAO- Intuicija vam sada može dati dobre smernice, ali neophodno je negujete i saradnju sa drugima. ZDRAVLJE- Moguća je nesanica.


♋ RAK


LJUBAV- Kontrolišite svoj temperament u društvu partnera. Slobodnim Rakovima prilika da sretnete staru ljubav ili obnovite kontakt. POSAO- Obratite pažnju na pozitivne promene i ne zanemarujte značaj prilagođavanja. ZDRAVLJE- Pokrenite sebe i počnite sa nekim vidom rekreacije.


♌ LAV


LJUBAV- Povoljan period da sa partnerom izgladite nesuglasice od ranije. Slobodni Lavovi će uživati u igri zavođenja i flertovanja. POSAO- Povoljno za one koji se usavršavaju ili studiraju. ZDRAVLJE- Dobro raspoloženje.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ne bežite od problema u vezi, jer partner će zahtevati da se suočite sa onim što se sada između vas odigrava. Slobodne Device će biti oduševljene jednom kreativnom osobom, koja će vas privući i zaintrigirati. POSAO- Povoljan period za proširenje poslovnih angažmana. ZDRAVLJE- Osetljivog ste zdravlja, pripazite na imunitet.


♎ VAGA


LJUBAV- Ako ste nezadovoljni odnosom sa partnerom, pokušajte da se aktivirate kako bi zajednički pronašli rešenje. Slobodnim Vagama povoljan period da uđu u vezu. POSAO- Znate da je život satkan od nepodviđenih okolnosti, zato nemojte dozvoliti da vam jedna takva situacija poljulja ravnotežu. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ne zanemarujte partnerove potrebe. Slobodne Škorpije će neko iznenaditi nekim gestom, što će vam pomoći da se više orijetnišete na budućnost, umesto na prošlost. POSAO- Pred vama je prilika za bolju zaradu, zahvaljujući prednosti koju vam daju poslovni prijatelji. ZDRAVLJE- Uravnotežite svoj temperament.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Pred vama je prilika da se sa partnerom organizujete i isplanirate neki provod ili kraći odmor. Slobodnim Strelčevima na ljubavnom planu slede izazovi u kojima ćete uživati. POSAO- Saradnici i kolege će biti oduševljeni vama pa ćete lakše postići cilj koji vam je postavljen. ZDRAVLJE – Potrebno vam je više odmora.


♑ JARAC


LJUBAV- Ukoliko vas muči neka sumnja u partnera, pokušajte da situaciju postavite tako, da jasno vidite da li je to opravdano ili samo odraz vaših strahova. Neki, među slobodnim Jarčevima mogli bi se naći u ljubavnom trouglu. POSAO- Povoljno ukoliko planirate poslovni put. ZDRAVLJE- Bez većih komplikacija.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Neki zajednićki posao, zbližiće vas sa partnerom. Slobodne Vodolije će čuti jednu vest koja će vas podstaći da nastavite da se borite za osobu do koje vam je stalo. POSAO- Sve što ste započeli u prethodnom periodu, sada će imati velike šanse da se realizuje na najbolji način. ZDRAVLJE- Razvedrite se, imate razloga za to.


♓ RIBE


LJUBAV- U partnerskom odnosu pratiće vas sigurnost i mir koji će vam pomoći da okrepite svoje snage. Slobodim Ribama kojima se dopada osoba koja nije slobodna, moguća je veoma neočekivana situacija, zbog spremnosti druge strane da preuzme inicijativu. POSAO- Jedna bliska osoba vam sada može biti velika podrška da dođete do bolje finansijske pozicije. ZDRAVLJE- Vaše raspoloženje se popravlja.