Dnevni horoskop za 28.9.2022.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Ako ste imali za danas neke planove sa partnerom, moguće je da dođe do određenih izmena. Slobodnim Ovnovima zvezde sugerišu da se ne kolebaju, već da krenu putem kojim ih vodi njihovo srce. POSAO- Ako vam je pažnja usmerena na konkretne stvari i imate cilj pre sobom, uspećete da realizujete to što ste zamislili. ZDRAVLJE- Čuvajte se povreda.


♉ BIK


LJUBAV- Sa članovima porodice, mogli bi ste danas provesti prijatno popodne. Slobodnim Bikovima zvezde sugerišu da razmislite o prilikama koje vam se nude na emotivnom planu. POSAO- Ako ste planirali da danas započetne neki novi posao, bolje odložite ako nemate jasan plan i odgovor na sve rizike koje treba da preuzmete. ZDRAVLJE- Prijaće vam promena ishrane.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Odnosa sa partnerom bi mogao biti dosta napet, pokušajte da se ne raspravljate. Slobodnim Blizancima od koristi bi mogao da bude savet jednog mlađeg prijatelja. POSAO- Budite oprezni na poslu, da ne bi ste postali deo nekog skandala. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlade.


♋ RAK


LJUBAV- Ako imate neke ideje, nemojte se libiti da je predložite partneru. Slobodni Rakovi bi se mogli naći u situaciji da na emotivnom planu biraju između prošlosti i sadašnjosti. POSAO- Ako se bavite trgovinom, budite danas oprezni. ZDRAVLJE- Pokušajte da razmišljate optimističnije.


♌ LAV


LJUBAV- Nemojte probleme držati u sebi, već pokušajte da zajedno sa partnerom dođete do rešenja. Slobodnim Lavovima bi jedna informacija ili razgovor mogao da otvori nove perspektive na sentimantalnom planu. POSAO- Manjak koncentracije i umor, mogli bi vas učiniti razdražljivim, pa ako je moguće, ne opterećujete se dodatno. ZDRAVLJE- Pokušajte da uspostavite unutrašnju ravnotežu.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ako smatrate da bi trebalo da promenite nešto u odnosu sa partnerom, kako bi veza bila stabilnija, sada je pravi momenat za to. Slobodne Device se mogu naći u prilici da razmatraju jednu ponudu. POSAO- Mogla bi vas pratiti sreća, koja će se ogledati u tome, da steknete važan uvid u poslovnu situaciju čak i tamo gde je ne očekujete. ZDRAVLJE- Prijalo bi vam da se malo relaksirate.


♎ VAGA


LJUBAV- Pokušaje da napunite baterije u porodičnom okrilju. Slobodnim Vagama zvezde sugerišu da dobro razmisle, pre nego bilo šta preduzmu na emotivnom planu, u ovom periodu. POSAO- Naki vaši talenti ili kreativnost mogli bi vam povećati šanse da dođete do dodatnih prihoda. ZDRAVLJE- Povedite više računa o svom zdravlju.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Mogli bi ste danas lako da utičete na partnera da se prilagodi vašim željama i budućim planovima. Ako ste slobodni, a niste zaljubljeni, možete očekivati prijatno iznanađenje od jedne osobe. POSAO- Imate dovoljno energije i moći da pokrenete stvari i krenete napred. ZDRAVLJE- Moguće su infekcije.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- U domu će vladati harmoničniji odnosi, nego prethodnih dana. Slobodnim Strelčevima prilika da veče provedete u prijatnom druženju. POSAO- Ako želite da budete uspešniji, ne zamenarijte praktičnu stranu vašeg posla. ZDRAVLJE – Moguća je glavobolja.


♑ JARAC


LJUBAV- Razmenom ideja sa partnerom, možete doprineti da se među vama stvore novu uslovi za bolji emotivni odnos. Slobodnim Jarčevim mogućnost da se ostvare neke svoje sentimentalne želje. POSAO- Donesite odluke koje će izbalansirati odnose sa kolegama. ZDRAVLJE- Budite oprezni u saobraćaju.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Pokažite više razumevanja prema partneru. Slobodnim Vodolijama prilika koja će vam vratiti osmeh na lice. POSAO- Neko od kolega bi mogao da vam zameri zbog nekih reči, pokušajte da ne reagujete ishitreno. ZDRAVLJE – Naspavajte se.


♓ RIBE


LJUBAV- Odnos sa partnerom bi danas mogao biti dinamičan a vi ćete uživati u svakom trenutku. Slobodnim Ribama mogućnost da im se javi neko koga dugo niste čuli. POSAO- Potrudite se da iskoristite kreativnost i snalažljivost koje vam mogu pomoći da završite poslove. ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa cirkulacijom.