Darko objavio sliku sa novom devojkom!


03.10.2022 08:21


U svim medijima nedavno je odjeknula vest da je Darko Lazić našao novu devojku - Katarinu S. iz Ugrinovaca koja je još uvek u braku sa svojim suprugom.Nakon što je isplivao snimak u kojem su razmenjivali nežnosti na jednoj žurci, za medije se oglasio njen još uvek zakoniti muž, a pevač je svoju ljubav potvrdio najpre tako što je zgodnu crnku doveo u emisiju "Magazin in". Nakon što je istakao koliko je srećno zaljubljen, Darko je svoju vezu ozvaničio i na Instagramu.
Darko je u automobilu pozirao sa svojom devojkom Katarinom, a komentarima na mrežama senije nazirao kraj. Mnogi su pisali kako je ceoma zgodna i lepa, dok su pojedini komentarisali da mu sve devojke neodolivo podsećaju jedna na drugu.

- Darko već neko vreme uživa u vezi sa Katarinom S. Ona je godinu dana starija od njega, ima 32 godine. U braku je već tri-četiri godine. Taj čovek je sportista, vlasnik je teretane u jednom malom mestu u Sremu, gde radi i kao trener. Oni su pokušavali da dobiju dete duže vreme, ali im nije uspevalo. Išli su i na vantelesnu oplodnju. Verovatno je to i jedan od razloga što je došlo do problema između njih - pričao je izvor za Kurir nedavno.Izvor: Kurir
Foto: Kurir