Lepa Brena ima novi biznis i računa na vas!


23.09.2022 14:18


Najveća zvezda bivše Jugoslavije riješila je pokrene novi biznis za koji mediju piše da je izdvojila pozamašnu svotu novca, tačnije 300.000 evra.



I sama Lepa Brena nedavno je govorila o novoj kolekciji pod nazivom "Lady B", ali ne želeći da otkrije tačno o čemu se tačno radi, sem da će time obradovati pripadnice ljepšeg pola.

"Ovo će zaista biti nešto posebno, ne želim puno da otkivam, kada izađe brend dame će se same uveriti. To može biti i lep poklon nekome, prosto mislim da će žene lepo prihvatiti, a muškarci će uživati", rekla je Brena, a potom na svom Instagram profilu otkrila da je riječ o čarapama koje su sve, samo ne obične.

Riječ je o revolucionarnom sastavu čarapa jer one u sebi sadrže hijaluronsku kiselinu i nanočestice zlata.

Pravljene su tako da pokriju sve nedostatke, a istaknu ono što je najljepše na ženskim nogama.

Inače se proizvode u Italiji od najkvalitetnijih niti koje dolaze iz Španije, a na ovaj hrabar poslovni potez upustila uz podršku svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je isto uložio određena finansijska sredstva.

Brena je u novi brend sa stručnjacima iz ove oblasti modne industrije utkala sva svoja iskustva vezana za čarape, s obzirom na to da su joj one više od četiri decenije na sceni bile jedan od glavnih odijevnih predmeta.

A s obzirom da sve što dotakne gotovo pozlati, nema sumnje da će i ovaj biznis biti i više nego uspješan, prenosi Grand.



Izvor: Grand
Foto: Instragram/Lepa Brena