Napunili džepove, pa zakazali nastupe za doček 2023.


22.09.2022 10:09


Iako je letnja sezona završena, pevači su već požurili i zakazali novogodišnje nastupe. Doček 2023, međutim, značajno će se razlikovati od prethodne godine, jer će se pevači po svemu sudeći dobro opariti. Kako se nedavno pisalo, cene "običnih" tezgi su znatno skočile, pa samim tim i novogodišnje koje su i inače nekoliko puta više. Nekoliko izvora bliskih estradi potvrdilo je za medije ovu informaciju, a ono što svi kažu jeste da je potražnja bez obzira velika. Njihovi honorari će vas šokirati.


Saša Matić je brzinom svetlosti ugovorio novogodišnju tezgu u Beču, ali je neće naplatiti 50.000 evra kao prošle godine, već deset hiljada više.

Aca Lukas do kraja godine imaće brojne nastupe, između ostalog i koncert u beogradskoj areni, a godinu će uspešno zaključiti novogodišnjim koncertom u jednom luksuznom prestoničkom hotelu za 80.000 evra.


Izvor blizak estradnim vodama, rekao je za naš portal i da je Aco Pejović u finišu pregovora za doček koji će naplatiti ove godine 80.000 evra.

Nataša Bekvalac pre četiri dana se vratila sa američke turneje, te verovatno zato nije još precizirala mesto nastupa, ali kako smo saznali od izvora bliskog pevačici posle 31. decembra biće teža za 40.000 evra.

I Aleksandra Prijović prati trend sa cenama, pa je vrednost njenog pojavljivanja u prazničnoj noći ove godine skočila na 40.000 evra.


Milica Todorović rezervisala je mesto u jednom poznatom klubu u Štutgartu, a zaradiće 25.000 evra za veče.

Ipak, Svetlana Ceca Ražnatović i dalje je rekorderka. Kako se saznaje, pevačica će i ove godine, kada bude zakazala koncert za doček, naplatiti angažman u visini od čak 100.000 evra.

 Izvor: Kurir.rs
Foto: 24 sedam