" />   " />   " />


'Gorica potvrdila da je Dodik ponavljao prvi razred'


19.09.2022 18:54


Drugarica Gorica Dodik je prava legenda, i ako je neko iz sistema zaslužan za obaranje režima i totalitarnog sistema njenog tate, onda je to svakako ona! 

 


Nakon što sam javnosti na tribini u Prijedoru saopštio kako je strogi profesor Branko Grahovac oborio na godinu Milorada Dodika u prvom razredu Poljoprivredne škole u Banjaluci, danas je to zvanično i potvrdila Gorica objavom na tviteru.

 

Čim prođu izbori, sad sam u trci, častim Goricu i obećanim čokoladama, ali i palačinkama na koje me je nedavno pozvala, jer je stvarno zaslužila.


Dvije decenije u provaliju nas sve vodi diplomirani mesar iz Laktaša, koji je ponavljao prvi razred Poljoprivredne škole i završio svega 3 razreda mesarskog zanata, kao i drug Tito koji je bio priučeni bravar a redovno je jedva završio nekoliko razreda osnovne škole.

 

Ostaje da se vidi da li će narod skinuti 2-og oktobra povez sa očiju i prestati da srlja u provaliju za slijepcem, diplomiranim mesarom i ponavljanjem đakom, napraviti poslednji korak ka potpunom samouništenju Republike Srpske i naroda, ili će napraviti zaokret i početi proces oporavka društva, Republike i nacije.



Izvor: nebojsavukanovic.info
Foto: nebojsavukanovic.info