Dokument o Jeleni Trivić je potpuni falsifikat!


19.09.2022 20:50


'Dokument koji su objavili režimski mediji o Jeleni Trivić potpuno je falsifikovan', ističe za BN TV nekadašnji diplomata u Ujedinjenim nacijama Darko Trifunović. 



“Kao bivši diplomata BiH pri Ujedinjenim nacijama, odgovorno tvrdim da se radi o falsifikatu. Grb nije autentičan, radi se o dopisu gospođe Dontfrit Karen, pomoćnika sekretara u Birou za evropske i evroazijske poslove. Da je dopis pisalo dijete iz osnovne škole, bolje bi ga napisalo. Riječ “internacional”, napisana je pogrešno - “interantional”, istakao je Trifunović.

Prema njegovim riječima ovo je uradila vrlo nepismena osoba, te da se radi se o falsifikatu.

"Građani Republike Srpske moraju da znaju da nakon izvještaja da su određene partije, ne samo u Republici Srpskoj, nego i u širem regionu finansirane od strane Rusije i ruskih službi, gdje postoje konkretni dokazi, gdje su dolazili ruski tajkuni, počevši od gospodina Malofejeva, koji je na svim mogućim crnim listama, da je ovo pokušaj da se, na neki način otvori neka druga priča", istakao je i dodao:

"Takođe je “Dayton” napisan pogrešno - “Deyton”. Dalje, riječ “necessary” (neophodno), pogrešno je napisana - “nesesery”. To je napisao neko ko sa engleskim jezikom nema nikakve veze. Potpis je potpuno falsifikovan, urađen tehnikom fotokopiranja. Za ovo neko mora da odgovara."

 



Izvor: BN
Foto: BN