Kako je Slobi propao biznis


12.09.2022 08:17


Pevač Sloba Vasić je želeo otvori nargila bar, a u tu priču je ušao sa poznanikom, koji ga je kasnije, kako je rekao, zavrnuo za pare. Sloba Vasić hteo da pokrene biznis, pa ga partner prevario i zavrnuo za pare!Naime, pevač je posedovao 15 nargila sa kojima je imao nameru da pokrene biznis na predlog tog čoveka, ali je njegov poslovni partner nestao, a do danas mu se nije javio, niti vratio nargile. Ksko bismo proverili istinost ovih informacija kontaktirali smo pevača, koji je potvrdio da je ušao u biznis sa poznanikom, koji je samo nestao i prestao da mu uzvraća pozive.

- Istina je da sam prevaren. To je neljudski čin, al kako radiš tako ti se i vraća. Trebali smo da uđemo u biznis. on je od mene uzeo 15 nargila i samo je nestao i prestao je upotpunosti da se javlja, mislim u početku smo se čuli, a onda je totalno prekinuo svaki kontakt. Nargile koje sam mu dao vrede otprilike 2.000 evra, razmišljao sam da ga prijavim, ali sada je kasno, prošlo je već godinu dana - tvrdi pevač.

Sloba je inače pre dva dana objavio fotografiju čoveka nepoznatog javnosti i upitao: „Da li neko poznaje ovog klošara i da li zna gde je“, a kako tvrdi to je bio momentat slabosti.
- Kada sam objavio njegovu fotografiju, proradio mi je bes, ne volim nepravdu. Prošlo je mnogo vremena, mogao je da kaže bilo šta, da ih je prodao, da rešimo to na neki način, ali sada je tako, kako je - završava Sloba izlaganje za Kurir.Izvor: Kurir
Foto: Kurir