BL: Nepoznat organizator Lukasovog koncerta!?


08.09.2022 14:05


Upravo je Đajić govorio da je multimedijalna sala - 'kongresna sala koja je središte SNSD-ovog društvenog, političkog i kulturnog života u Banjaluci'.



Nakon posljednjih informacija koje su se pojavile na društvenim mrežama, da se u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca organizuje besplatan koncert estradnog muzičara Ace Lukasa, Gradski odbor SNSD Banjaluka je odgovorio na pitanje portala Blink da oni nisu organizatori i da nemaju inforamcije o tom koncertu.

Takođe, su naveli da Multimedijalna sala u krugu čajevca nije njihovo vlasništvo, niti je pod zakupom Gradske organizacije SNSD Banjaluka.

 

Treba podsjetiti da je prvi čovjek banjalučke organizacije SNSD-a Vlado Đajić ranije se hvalio da je multimedijalna sala - "kongresna sala koja je središte SNSD-ovog društvenog, političkog i kulturnog života u Banjaluci"

Na pozivnicama koje su se pojavile na društvenim mrežama nigdje ne navodi ni ko je organizator koncerta Ace Lukasa, niti na koji način se mogu dobiti te besplatne karte.

 

Koncert Ace Lukasa, prema pozivnicama, koje su se pojavile na društvenim mrežama zakazan je za 11. septembar u Multimedijalnoj sali u krugu Čajevca u Banjaluci, gdje su i prostorije Gradskog odbora SNSD-a.

Kako navodi pomenuti portal, nedavno je prvi čovjek Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić viđen sa Acom Lukasom na još jednom događaju u Banjaluci, koji takođe, bar ne javno, nije organizovao SNSD.

 



Izvor: BN
Foto: Blink