Ako se opet prodate za 50 KM, Bog nam ne može pomoći!


08.09.2022 08:06


'Ako sada ne dođe do promjene vlasti na republičkim izborima, narednih godina ćete u Doboju živjeti pod papučom Obrena Petrovića i njegovih poltrona. Ako vi narode, odlučite da se prodate za novčanicu, opet, Bog nam više ne može pomoći. Sve ćete nas rastjerati!', poručeno je u videu Pokrata Slobodnih građana Doboj. 



"Građani Doboja su se u februaru na izborima prodali za 50 KM, za jedan fesić, prodali ste djecu, unučad, komšije. Za ovo parče, a neko i za manje, za paštetu", kazao je Darko Pijunović iz Pokreta Slobodnih građana Doboj u videu objavljenom na Fejsbuk stranici.

"63.711 je ukupan broj registrovanih glasača u opštinu Doboj, na ponovljene izbore je izašlo 32.501 glasača, a 6.724 je broj ljudi koji su željeli promjene", kazao je Pijunović i dodao:

"Samo petina građana je željela promjene. Svaki peti građanin Doboja koji je izašao na glasanje je želio promjene. A vi ostali ili ste ostali kući ili se prodali za 50 KM"

"Ako sada ne dođe do promjene vlasti na republičkim izborima, narednih godina ćete u Doboju živjeti pod papučom Obrena Petrovića i njegovih poltrona. Ako vi narode, odlučite da se prodate za novčanicu, opet, Bog nam više ne može pomoći. Sve ćete nas rastjerati!", poručeno je u videu Pokrata Slobodnih građana Doboj.

 



Izvor: BN
Foto: BN