Užas u UKC: Korona nije skakavac da preskoči paravan


01.09.2022 08:42


'Evo preskočila je, ja sam pozitivna na covid treći dan, koji mi je izazvao plućnu emboliju. Prebačena sam na infektivnu kliniku na liječenje i kakav god bio ishod mog liječenja Vlado Đajić će dobiti tužbu zbog ovog slučcaja', kaže ona i dodaje...



"Na gastro odjeljenje UKC Bajaluka primljena sam 18. avgusta ove godine radi dodatnih dijagnostičkih procedura zbog moje bolesti.Poslije boravka od pet dana na odjelu dobijam temperaturu, što mi i nije bilo čudno jer na odjelu leže covid pozitivni pacijenti, odvojeni samo paravanom", tvrdi jedna pacijentkinja, koja se obratila našem portalu.

Ona navodi da je pitala osoblje: - Zašto je to tako, zar ne postoji drugi način?


Uslijedio je, kako tvrdi, odgovor da su se bunili ali generalni (direktor) je rekao: - Korona nije skakavac da preskoči paravan.

"Evo preskočila je, ja sam pozitivna na covid treći dan, koji mi je izazvao plućnu emboliju. Prebačena sam na infektivnu kliniku na liječenje i kakav god bio ishod mog liječenja Vlado Đajić će dobiti tužbu zbog ovog slučcaja", kaže ona i dodaje:

"Alenu Šeraniću (ministru zdravlja) bih poručila da radi svoj posao i bude ljekar ili neka hitno pošalje tamo kontrolu da vidi kako se u Evropi i svijetu liječi covid. Osoblje i doktori na infektivnoj klinici za svaku pohvalu", kazala je ova pacijentkinja.



Izvor: BN
Foto: Vlado Đajić