OPET: Posvađale se rođene sestre i blokirale na mrežama


30.08.2022 12:15


Edita i njena rođena sestra Indira Aradinović Indi navodno su ponovo zaratile! Naime, Edita je blokirala Indi i na društvenim mrežama, i na mobilnom telefonu i više za nju neće da čuje!Samo nekoliko dana nakon što je gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića gde je izjavila da je sa sestrom u dobrim odnosima, te da nikad ne bi mogla da kaže drugačije, Edita je samu sebe demantovala.


- Ja bih najviše na svetu volela da smo nas dve nerazdvojne i bliske, ali to prosto nije moguće jer smo potpuno različite, imamo potpuno suprotne poglede na svet i to je prosto tako, j*biga, ne može sve da bude idealno - rekla je Edita u emisiji, a onda je nakon nekoliko dana, kako prenosi Skandal, blokirala sestru.

Inače nije poznat tačan razlog nove svađe, ali se šuška da je kriva Indi koja je dvosmisleno komentarisala Editinu trudnoću i rekla da bi Edita trebalo da potvrdi da je u drugom stanju.


Ona je na to prokomentarisala da se Indi poigrava sa medijima, te da je sve to njena igra zbog koje ju je ponovo blokirala.

Podsetimo, pre samo nekoliko godina Indi se javno odrekla mlađe sestre i tada je o tome govorila:

"Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na stori. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi i te kako nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. S obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja, smatram da je podrška suvišna i lažna - napisala je Indi i dodala da se Edita promenila zbog učešća u jednom šou programu, kada, kako kaže, nisi mogao nos da joj dotakneš. Vrlo tužno što neko nešto radi da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu. Uvek ista i iskrena vaša Indi - napisala je tada pevačica na Instagramu.Izvor: Kurir/Skandal
Foto: Edita i Indi