MK: Prepisao sam joj svu imovinu!


05.05.2022 10:36


Pjevač Mile Kitić priznao je da na nastupima doživljava razne situacije od svojih fanova, a onda otkrio da je svo stečeno bogastvo prepisao ženi Marti Savić."Dešavalo mi se da devojke usred mog nastupa skinu gaćice i bace mi na scenu. Onda uzmem te njihove gaće i okačim ih oko glave. Ne gledam sebe kao zavodnika ili šmekera, možda to ljudima sa strane tako izgleda", rekao je Mile.

Pjevač dodaje da mu imidž ženskaroša ne ugrožava brak sa suprugom.

"Mnogo puta do sada izmišljali su razne intrige i pričali da nas dvoje živimo svako za sebe. Marta i ja smo uprkos svim tim pričama ostali zajedno. Ja sam joj prepisao svoju imovinu, sve se na nju vodi. Nikad se ne bih razveo! Porodica mi je oduvek bila na prvom mestu", rekao je Mile.

Mile dodaje i da je u 70. godini pun energije jer nikada nije podlegao porocima.

"Svi misle da se drogiram, da koristim kokain. Vide me kako skačem po sceni, da sam pun energije, i onda su ubeđeni da sam na nekim narkoticima. A ja u životu to nisam probao. Nikada nisam ni cigaretu zapalio. Sto puta su mi prilazili, kada pevam po Evropi, i gurali mi u ruke drogu i nudili mi: 'Hoćeš, ajde uzmi'", poručuje pjevač.

Za sam kraj Mile Kitić je rekao da mu nikakav "doping" za scenu nije potreban.

"Ja sam pun snage! Tako se ponašam od kada znam za sebe. Baš zato što sam lud ljudi me toliko i vole. Imam 70 godina, a na bini sam pokretan, igram kao blesav. Popijem dva-tri pića, čisto da se malo 'podignem' ako sam umoran od puta. Ne znam da li mi je neko nekada sipao drogu u piće, možda i jeste, pa sam imun na to", rekao je Mile.Izvor: Telegraf
Foto: Mile Kitić i Marta Savić