Bajaga stavio tačku na priču o razvodu


29.07.2022 08:27


Razvod Momčila Bajagića Bajage posle 33 godine braka šokirala je ceo region. Bajaga i njegova supruga Emilija važili su za jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a iako gotovo nikad ne govori o privatnom životu, muzičar je za medije potvrdio da se rastao sa suprugom. Bajaga je sada za Avaz otkrio da se to dogodilo pre više od godinu i po dana.


- Nikad nisam pričao o svom privatnom životu... A, vidite, razvod je bio pre više od godinu i po dana, a tek sada se saznalo. Bilo je to davno da se setim - rekao je on za medije.

Muzičar se prethodno oglasio na svom Fejsbuk profilu, gde je napisao:

- Iako nisam pristalica javnog mnjenja i da se stvari iz privatnog života provlače po žutoj štampi... Mada verovatno već svi znate... Pa da se i ja oglasim. Zvanično razveden!


Inače, poznato je da Emilija nikada nije volela da se eksponira javno i da joj je privatnost uvek bila na prvom mestu. Sa Bajagom je bila u braku od 1989. godine i zajedno su dobili ćerku Anđelu i sina Marka.

Bajaga je o svom braku samo jednom pričao, a to je kako su se upoznali i otkrio da je za sve kriv sudbonosni susret u autobusu.Izvor: Kurir
Foto: Momčilo Bajagić Bajaga